Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy közénk tud állni ez a "kislány"?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és másfél éve költöztünk össze.

Nagyon nagy a boldogság a kezdetektől, pontosabban augusztusig az volt!

Augusztusban férjem munkahelyet váltott, nem sokkal később érkezett oda egy lány is, aki 20 éves. Mi a párommal egyidősek vagyunk, 30 évesek, de páromat mindig 25-nek nézik az emberek.

Ezzel a lánnyal nagyon jó lett a kapcsolata, facebookon végigolvastam a beszélgetésüket, vagyis amennyit tudtam, mert rengeteget beszéltek, csak a töredékének a töredékét láttam. A párom folyton bókol neki, a csaj talán annyira nem ment bele, meg többször felhozott engem, hogy biztosan nem örülnék ha ezt látnám. A beszélgetésből kiderült, hogy többször találkoztak egymással. Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt elmentünk egy étterembe, a mellettünk lévő asztalnál ült két csaj, miután párom kiszúrta őket, rögtön odament, engem pedig egyedül hagyott. Utánamentem, kiderült, hogy az egyik csaj az akivel együtt dolgozik. Nekem kellett bemutatkoznom is, mert nem mutatott be. Amikor felkelt a csaj, hogy puszizkodjon velem, teljesen elképedtem. Női szemmel is szinte tökéletes, arcra, testalkatra, ráadásul gyanúsan kedvesen viselkedett velem. Párom mondta, hogy üljünk át hozzájuk, tiszta ideg lettem. Szerencsére csak egy fél óráig maradtak, de párom végig bámulta a csajt, nem is emlékszem, hogy rám bármikor is nézett volna így. A csaj ugyanúgy nézte, már szinte farkasszemeztek egymással. Majd mikor észbekapott párom, mindenfelé elkezdett nézelődni csak a csaj felé nem.

Miután hazaértünk kérdezgettem páromat, hogy mi volt ez az egész, de semmit nem mondott csak terelte a témát. Ha ez nem lett volna elég, éjjel arra keltem fel, hogy párom a csaj nevét mondogatja álmában, talpig leizzadva. Először azt hittem belázasodott, de semmi baja nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet az életem során és nem tudom mire vélni.

Szerintem biztosan csak egy apró fellángolás lehet a párom részéről, hiszen tudom, hogy szeret, de ha a csaj elcsábítja, akkor talán nem lenne elég önuralma, de biztosan maximum egy éjszakára kellene neki!! Szerintetek képes lenne 4 évet eldobni egy kislány miatt? Volt valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi lett a vége?

2016. okt. 7. 22:14
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
13%
Beszéljétek ezt meg és szerintem a leányzóval is beszélj ha tudsz/akarsz. Így, hogy eddig még nem volt semmi, lehet partnered lehet ennek a rendezésében. Visszább vesz a jópofizásból, csak annyit van a közelébe kommunikál vele ami a munkához feltétlen szükséges. Mondjuk a bizalmad eljátszotta gondolom, azt meg visszaszerezni nehéz és hosszú folyamat, sőt nem is biztos, hogy nem fordul elő megint. Csak te tudod, hogy mit akarsz és mennyit bírsz. Akárhogy is lesz neked fog kelleni dönteni.
2016. okt. 8. 09:02
 32/52 anonim ***** válasza:
73%

utolsó: Minek a lánnyal beszélni?

Ez nem a lányról szól!!!

Mi van ha a lány azt mondja, hogy ő semmit nem akar a sráctól, 0 esély van arra, hogy bármi történjen, és teszem azt ez a színtiszta igazság.

Akkor a kérdező párja már nem nyomul ezerrel? Akkor a kérdező párja nem keres mást, nem hanyagolja a kérdezőt, nem próbál valami újat találni, etc???

Nem, ez a szituáció sosem a harmadikról szól, pont ezért felesleges vele beszélni, felesleges megtépni, felesleges eltiltani a párját tőle, mert nem a harmadik a baj, hanem a kettőjük kapcsolata, ha ez a lány eltűnik a képből, akkor majd jön egy másik.

2016. okt. 8. 09:08
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

:-D 31-es,el sem tudom képtelni,hogy hogy lenne képes valaki magát így lealázni! Hogy odamegy a harmadikhoz és megkéri,hogy szálljon le a pasijáról?? És ha ő nem is akar a pasitól semmit? Jó nagy égés! Ha meg akar,akkor rádöbbented,hogy itt a ragyogó alkalom!

Ennél gázabb a világon nincs!

2016. okt. 8. 09:26
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, az a baj (bar, teljesen ertheto), hogy annyira altatod magad, hogy a nyilvanvalot sem veszed eszre, sot azokkal nyugtatod magad. Semmi nem egyik hetrol a masikra tortent, hanem akarhogy is szamolom honapok alatt lett szerelmes a parod ebbe a lanyba (pontosan ezert is nem akar beszelni rola), es honapok ota romlik le egyre inkabb a kapcsolatotok, csak a parod meg nagyon fel. Pl. attol fel hogy az uj lany nem lesz majd annyira oda erte, amennyire te oda vagy erte (ez eleg gusztustalan - de ez csak maganvelemeny), meg alapbol gyava boritani a bilit, igy csak porig alazgat ilyen estekkel, amiket itt leirtal. Tudom, hogy nehez de a parod kivulrol latva eleg undorito viselkedest folytat, es megis azt latom, hogy te ezekkel a jelekkel nyugtatod magad. Ne tedd mert a vegen ahhoz fogsz asszisztalni, hogyan kapja le a lanyt a ti romantikus vacsoratok alatt...
2016. okt. 8. 09:48
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

A kiscsajtol fuggetlenul, ha ennyi ideje nincs szex, erintkezes akkor ez egy haldoklo kapcsolat. Hozzateszem, miutan lefekszik a csajjal altalaban rajon, h hulyeseget csinalt (igy megy ez) es akkor neked kell dontened h visszafogadod e.

En jelen helyzetben elengednem, hadd menjen legyen szingli dugja meg a csajt es elkezdenem felepiteni a sajat, uj eletemet. Valoszinuleg csak egy fellangolas, ami ami megesik, de ha mar a ferjem elott flortolok a fellangolasommal, illetve almomban az o nevet mondom akkor az azt jelenti h totalisan nem tisztelem a ferjemet.

Ha pedig nem tisztelem, akkor nem nezek ra ferfikent, es ha nem nezek ra ra ferfikent akkor ennyi volt. Ezt sztem gondold vegig, meg nem vagy oreg, siman falalsz mast, de minel tovabb huzod annal nehezebb lesz uj eletet kezdeni.

Az ex ferjem megcsalt, mi voltunk az alompar kulsore, mindegyikunket probaltak kivulallok behalozni es nala sikeruk volt. Kiderult, es persze roppsntul megbanta es a csaj telleg csak egy numera volt de 8 ev utan elvaltam, mert tudtam h van valahol valaki a tobb billio ember kozott aki megbecsul, ertekel es vegtelenul szeret. A jelenlegi ferjem ez az ember, de ha meg ket evig azon agonizaltam volna, h otthagyjsm vagy ne, akkor lemaradtam volna a jelenlegi ferjemrol:-)))

2016. okt. 8. 09:56
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Fellàngolàs vagy sem.. en megalazva ereznem magam es dobnam. Nem allnek az utjukba... talalsz jobbat!!
2016. okt. 8. 10:41
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de nekem felforrt az agyvizem amikor olvastam, mi tortent az etteremben.En biztos, hogy meg aznap pontot tettem volna a kapcsolatunk vegere.Ez olyan megalazo szituacio volt, hogy eskuszom nekem meg mindig eg a kepem a felhaborodastol,te pedig meg mindig magyarazod a megmagyarazhatatlant?
2016. okt. 8. 10:58
 38/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtátok a gondolataitokat, véleményeteket. Sokat segített. Elvakult voltam és észre sem vettem az igazán lényeges dolgokat, elvesztem az apró lényegtelen részletekben. Abban biztos vagyok, hogy nem csalt meg, de valami jelentősen megváltozott benne. Ma beszélek vele, szeretnék mindent tudni, mielőtt bármilyen döntést is hoznék.
2016. okt. 8. 11:58
 39/52 anonim ***** válasza:
Helyes!
2016. okt. 8. 11:59
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, a saját élményemet írnám le.

Sok évvel ezelőtt az akkori párom flörtölgetett, randizgatott az egyik kolléganőjével. Véletlenül tudtam meg, amikor már épp lecsengőben volt a dolog. Hirtelen fellángolás, igen, na meg a nő volt annyira korrekt, hogy amikor megtudta, hogy képben vagyok, teljesen félreállt. Nagyon fájt a szitu, az, hogy a párom többször hazudott arról, hogy hol van, hogy minden törődés és figyelem egy másik nőnek jutott, és engem elhanyagolt.

De nem akartam eldobni x évet... megbeszéltük, túlléptünk rajta, hiszen nem volt "valódi" megcsalás (még csók se), és akkor a párom is összekapta magát kicsit, figyelmesebb lett. Egy ideig.

A következő pár év nyugis volt, így belevágtunk a családalapításba. Önálló otthon, házasság, gyerek...

Aztán egy idő után jöttek ugyanazok a jelek... Új hobbi, váratlan kimaradozások, zavart magyarázkodások, engem totálisan elhanyagolt. Megismétlődött ugyanaz, ami egykor. Talált egy férje által elhanyagolt feleséget, akinek kellett a "bizsergés", meg az udvarlás, de tovább nem akart lépni a nő. Erről a kapcsolatról is akkor szereztem bizonyságot, mikor már épp lecsengőben volt, de innen már nem tudtunk felállni. Utólag már nagyon bánom, hogy az első esetet megbocsátottam.

2016. okt. 8. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!