Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy közénk tud állni ez a "kislány"?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és másfél éve költöztünk össze.

Nagyon nagy a boldogság a kezdetektől, pontosabban augusztusig az volt!

Augusztusban férjem munkahelyet váltott, nem sokkal később érkezett oda egy lány is, aki 20 éves. Mi a párommal egyidősek vagyunk, 30 évesek, de páromat mindig 25-nek nézik az emberek.

Ezzel a lánnyal nagyon jó lett a kapcsolata, facebookon végigolvastam a beszélgetésüket, vagyis amennyit tudtam, mert rengeteget beszéltek, csak a töredékének a töredékét láttam. A párom folyton bókol neki, a csaj talán annyira nem ment bele, meg többször felhozott engem, hogy biztosan nem örülnék ha ezt látnám. A beszélgetésből kiderült, hogy többször találkoztak egymással. Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt elmentünk egy étterembe, a mellettünk lévő asztalnál ült két csaj, miután párom kiszúrta őket, rögtön odament, engem pedig egyedül hagyott. Utánamentem, kiderült, hogy az egyik csaj az akivel együtt dolgozik. Nekem kellett bemutatkoznom is, mert nem mutatott be. Amikor felkelt a csaj, hogy puszizkodjon velem, teljesen elképedtem. Női szemmel is szinte tökéletes, arcra, testalkatra, ráadásul gyanúsan kedvesen viselkedett velem. Párom mondta, hogy üljünk át hozzájuk, tiszta ideg lettem. Szerencsére csak egy fél óráig maradtak, de párom végig bámulta a csajt, nem is emlékszem, hogy rám bármikor is nézett volna így. A csaj ugyanúgy nézte, már szinte farkasszemeztek egymással. Majd mikor észbekapott párom, mindenfelé elkezdett nézelődni csak a csaj felé nem.

Miután hazaértünk kérdezgettem páromat, hogy mi volt ez az egész, de semmit nem mondott csak terelte a témát. Ha ez nem lett volna elég, éjjel arra keltem fel, hogy párom a csaj nevét mondogatja álmában, talpig leizzadva. Először azt hittem belázasodott, de semmi baja nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet az életem során és nem tudom mire vélni.

Szerintem biztosan csak egy apró fellángolás lehet a párom részéről, hiszen tudom, hogy szeret, de ha a csaj elcsábítja, akkor talán nem lenne elég önuralma, de biztosan maximum egy éjszakára kellene neki!! Szerintetek képes lenne 4 évet eldobni egy kislány miatt? Volt valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi lett a vége?

2016. okt. 7. 22:14
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még valami... azt kérdezed, képes lenne-e eldobni négy évet. Szerintem itt nem ez a kérdés. Lehet, hogy nem, elvégre neki baromira kényelmes a helyzet, hogy egy fiatal fruska legyezgeti az egoját, kötetlenül szórakozik vele, miközben ott vagy neki te, stabil háttérként.

Nekem az egészben az volt a legpocsékabb, hogy az exemnek esze ágában sem volt szakítani. Pont ez benne a gerinctelenség, hogy úgy tartott több vasat a tűzben, hogy nem akarta vállalni érte a felelősséget.

2016. okt. 8. 13:20
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy aki egyszer sunnyog egy ilyen komoly dologban, az máskor is fog. És ha egyszer képes volt eltitkolni előled, hogy más tetszik neki/ másba szerelmes akkor meg fog ez történni még egyszer, mert ez jellemhiba. Az előttem író is bizonyítja.

Van sajnos amikor megtetszik más egy párkapcsolatban élő embernek, természetes dolog, de lehet ezt úgy is, ahogy Noblese Obligéknél. Meg lehet beszélni, kerülnk kell azt a bizonyos harmadikat és elmúlik a fellángolás és a kapcsolat megerősödik. Az őszinteségen múlik minden. Mert akkor van tisztelet, amíg az van, addig szeretet is van.

A te "párod" már elnézést, de gusztustalan. Írd meg mi volt azért!

2016. okt. 8. 17:50
 43/52 A kérdező kommentje:

Azt hiszem szakítottunk...nem tudom még felfogni..

Nem csalt meg vele, de valószínűleg beleszeretett.. Ezt álmomban sem gondoltam volna. Hazudott is, nem augusztusban ismerte meg, már 1 éve ismeri, de félév után most "hozta őket újra össze a sors"-szavaival élve. Az volt a végpont amikor azt mondta, hogy a csaj azért nem engedte magához közel sosem, mert én voltam neki. Kérdeztem, hogy miért nem szakított velem, ha ekkora teher voltam neki? Azt válaszolta, hogy: mert szeret úgy, mintha a TESTVÉRE lennék. Ez nevetséges...

Köszönök mindent

2016. okt. 8. 18:53
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, de találsz jobbat! Mégha ez most üres lózungnak is hat. Nem érdemelt meg téged!

Nem vagy lekésve semmiről, fiatal vagy még.

2016. okt. 8. 19:19
 45/52 Költőnő? ***** válasza:
Sajnálom, de visszatekintesz; erre utaló jelek voltak. Kicsit sajnálja ilyenkor magát az ember, de ennek így tényleg nem volt értelme. Ha majd picit megnyugodtál, próbáld meg racionálisan átgondolni, mi vezetett idáig és hogy neked mi volt ebben a szereped. Tapasztalatom alapján ez a legtöbb és legjobb, amit ilyenkor tehetsz magadért.
2016. okt. 8. 19:23
 46/52 anonim ***** válasza:
76%
Meg nem leptél, de nagyon sajnálom. Ez a dolog nem most ért véget köztetek, hanem mar hónapok óta, ideje tovabblepned. Sok erot kivanok neked!
2016. okt. 8. 19:24
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sajnálom, legalább nem kerülsz több megalázó helyzetbe. Szenvedj nyugodtan, ilyenkor teljesen rendben van, 4 évet nehéz kiheverni, de sikerülni fog. Mondanám, hogy foglalkozz magaddal többet, meg találsz jobbat, de ilyenkor ezek még semmit nem hatnak.

Azt is mondanám, hogy 5 év múlva nem fog felkavarni, de ez sem igaz. Hallgass szakítós zenéket, nézz a témában filmeket, nyugodtan sajnáld magad, sírj, legyél elhanyagolt, igyál, és zárkózz be, miközben arra keresed a választ, miért nem voltál elég jó, es miközben utálod őt. Pár hét után könnyebb lesz. Pár hónap után még könnyebb. Évek múltával sem lesz tökéletes az érzés, de a kapcsolatotok és annak vége fog azzá a még értékesebb emberré tenni, amivé válni fogsz. Nem szoktam ilyen bátorító szövegeket írkálni, nem mondom, hogy jobbat érdemelsz, hanem olyat, aki szeret és megbecsül.

2016. okt. 8. 19:32
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

En is sajnalom, hogy ezt tortent, es tudom, hogy mennyire szornyen kozhely, de megerdemelsz egy olyan pasit aki nokent szeret.

Es nem tudom, te hogy allsz az irassal, de en amikor szakitottam, elkezdtem naplot irni, neha orakig, kiirtam mindent magambol, szornyu, durva leveleket irtam neki, amket persze nem kuldtem el, de jol esett. Es elkezdtem edzoterembe jarni, vettem boxkesztyut, es puffoltem a zsakot, ot kepzeltem oda es jol osszevertem :))

Nagyon felszabadito erzes volt, legalabb kiadtam a duhomet.

2016. okt. 8. 20:53
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én írtam a legelső commentet, és utólag visszaolvasva, nem akartam ilyen durván az arcodba vágni a valóságot, lehettem volna empatikusabb.

Ez így 24 óra alatt elég kemény fordulat lehet, nem tudom, hogy mi lenne az igazán jó jókívánság, ami nem totál közhely, de vigyázz magadra!

2016. okt. 8. 23:09
 50/52 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami történt,de talán jobb,hogy kiderült és nem élsz vele még x éven át szorongva. Sajnos én vele maradtam,mert összehazudott mindent,pokoli érzés felfogni ,hogy vége valaminek ami eddig az életed része volt,szinte őrjítő. Emlékszem megállás nélkül csak sírtam és nem enyhítette semmi a fájdalmamat,engem nagyon tönkre tett a kapcsolatom,azóta sincs senkim pedig 3 éve ennek. Talán te könnyebb fel tudod dolgozni,hogy kimondta és még időben vége lett,kitartást!
2016. okt. 9. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!