Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes tőlem egy 18 éves kislány, meg akarja tartani. Mitévő legyek?
húztál volna celefánt.
valszeg a pénzedre hajt és semmi célja (tanulás, munka)
a húgom 17 évesen szült egy elég lusta pasinak gyereket...én azt hittem mind2 felelőtlen és nem érettek ehhez, húgom leszarta a sulit, kb semmiért nem vállalt felelősséget, leszarom életstílusban élt...
Szerintem elég jó anya lett belőle, a gyerekkel sokat foglalkozik még a gyerek apját is neveli :D szó szerint, mert az egy elég idióta pasi és elég felelőtlen...annyi a szerencséje, hogy szereti a húgom...
szóval lehet a te szemedben nem áll rá készen, de nem biztos, hogy rossz anyuka válik belőle :)
22F
"18 éves kislány"
Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen, hogy lekislányoz egy 18 éves? Valaki mondja meg kérem!
Hát kedves leendő apuka ezt ugy hívják szívás!
Sajnos a magyar jog nem biztosít védelmet ilyen esetekre a férfinak.
Legfőkepp azert mert a magzat védelme fontosabb.
mindenesetre sok sikert es jó babázást.
en azert a te helyedben megertetném a lánnyal hogy gyerek a gyereknek nem az igazi.
az is lehet hogy kitalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!