Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat mindketten elváltunk már egyszer, vannak gyerekek is neki 8 éves kislány nekem 4-7 éves fiúk. Mindketten egyedül neveljük gyerekeinket. A párom gyakran találkozik a volt férjével ez lehet baj?
Engem ne zavarna,a gyerek összeköt egy életre.
Nálam épp fordítva,lényegében már beszélő viszonyban sem vagyunk, a gyerekek közvetítik a legfontosabb dolgokat.
Nem jó az.
Ez természetes, hisz van egy közös gyermekük és jó viszonyban maradtak válás után.
Ne zavarjon!
Nem normalis dolog az biztos
Szegeny gyerek nem tudja mi van osszezavarodik apa anya kozos program es remenykedni fog ujra osszejonnek.
Ezen kivul banto az uj partner szamara hiszen kozos idobol megy el es kettesben az exel.
Nalunk ilyen nincs kizarolag chatben kommunikal az exel es ezt en is olvasom.
Kozos program kizarva hiszen mar nem egy csalad.
De gazdag a fantáziátok #4, #5 - vagy kevés a tapasztalat.
8 éves gyerek nem hülye (csak kicsi)kéthavonta egy közös programtól nem fogja azt hinni, hogy a szülei "összejönnek" megint.
"és igenis alkalmazkodni kellene az új "apukához", vele és anyával több időt eltölteni, mert - gondolom már együtt éltek,"
Igaz, hogy külön élnek, - de feltehetően többször találkoznak évi 5-6 alkalomnál, ezért nevezi úgy, hogy párja.
Amúgy meg a három gyerek hogy jön ki egymással? És a párod a fiaiddal? Szerintem ez sokkal fontosabb kérdés.
Nálunk is voltak ilyen közös programok, aztán ritkultak, ahogy nőttek a gyerekek.
Ők se hitték soha, hogy ebből megint lesz valami, azt azért világossá tettük, meg hát érezni is.
A párod exe egyedül, vagy már ő is talált valakit?
Bár mindegy, azért "ex" - mert nem volt alkalmas.
ne aggódj szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!