Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy közénk tud állni ez a "kislány"?
A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és másfél éve költöztünk össze.
Nagyon nagy a boldogság a kezdetektől, pontosabban augusztusig az volt!
Augusztusban férjem munkahelyet váltott, nem sokkal később érkezett oda egy lány is, aki 20 éves. Mi a párommal egyidősek vagyunk, 30 évesek, de páromat mindig 25-nek nézik az emberek.
Ezzel a lánnyal nagyon jó lett a kapcsolata, facebookon végigolvastam a beszélgetésüket, vagyis amennyit tudtam, mert rengeteget beszéltek, csak a töredékének a töredékét láttam. A párom folyton bókol neki, a csaj talán annyira nem ment bele, meg többször felhozott engem, hogy biztosan nem örülnék ha ezt látnám. A beszélgetésből kiderült, hogy többször találkoztak egymással. Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt elmentünk egy étterembe, a mellettünk lévő asztalnál ült két csaj, miután párom kiszúrta őket, rögtön odament, engem pedig egyedül hagyott. Utánamentem, kiderült, hogy az egyik csaj az akivel együtt dolgozik. Nekem kellett bemutatkoznom is, mert nem mutatott be. Amikor felkelt a csaj, hogy puszizkodjon velem, teljesen elképedtem. Női szemmel is szinte tökéletes, arcra, testalkatra, ráadásul gyanúsan kedvesen viselkedett velem. Párom mondta, hogy üljünk át hozzájuk, tiszta ideg lettem. Szerencsére csak egy fél óráig maradtak, de párom végig bámulta a csajt, nem is emlékszem, hogy rám bármikor is nézett volna így. A csaj ugyanúgy nézte, már szinte farkasszemeztek egymással. Majd mikor észbekapott párom, mindenfelé elkezdett nézelődni csak a csaj felé nem.
Miután hazaértünk kérdezgettem páromat, hogy mi volt ez az egész, de semmit nem mondott csak terelte a témát. Ha ez nem lett volna elég, éjjel arra keltem fel, hogy párom a csaj nevét mondogatja álmában, talpig leizzadva. Először azt hittem belázasodott, de semmi baja nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet az életem során és nem tudom mire vélni.
Szerintem biztosan csak egy apró fellángolás lehet a párom részéről, hiszen tudom, hogy szeret, de ha a csaj elcsábítja, akkor talán nem lenne elég önuralma, de biztosan maximum egy éjszakára kellene neki!! Szerintetek képes lenne 4 évet eldobni egy kislány miatt? Volt valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi lett a vége?
„Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. ”
Ez az ember nem a párod, hanem csak valaki, akivel együtt élsz... :(
Kíváncsi vagyok, mik lesznek a fejlemények. En sajnos úgy érzem, semmi jo. ☹
Egy férfi egy másik nőert nem egy eljegyzest és négy evet, de 10-15-öt es három gyereket is úgy el tud dobni, mintha alsógatyat váltana.
Sajnállak, mert most farag felnőttet belőled az élet. De túl lehet élni, fel kell állni.
Világos a szitu: a pasid udvarol a csajnak, még akarja kapni. Nem rajta múlik, hogy nem volt semmi, hanem a "kislányon".
Ha egy esztelen kis csitri lenne, már rég egyedül ülnél a lakásban. De ő pont azért mond nemet, mert van benne annyi tartás, hogy foglalt pasival nem kezd ki.
Ellenben az érett, 30 éves vőlegényed nem ilyen erkölcsös. Csak az lehet kérdés, hogy elhagy-e érte, ha a lány is nyitott az ismerkedésre.
Ne áltasd magad, a vőlegényed a hunyó, a "gáz csábító", nem a kislány a kezdeményező gonosz harmadik.
Ilyen pasival ne tervezz hosszú távra, csak idő kérdése, mikor fog félrelépni. Ha nem vele, majd mással. Lehet hogy nem is ez a kislány az első, csak azt könnyen megkapta.
Utolsónak igaza van. A pasi meg sem próbálja elnyomni az érzéseit, hiszen udvarol a lánynak, és keresi a tarsaságát. Biztos kellemetlen így élned, szerintem ez rendkívül megalázó, én is felbontanám az eljegyzést. Még jó, hogy maga alatt van, beleesett a lányba és nem tudja megfektetni, mert a lány nem akarja. Ezért nem is nyúl hozzád, mert a csaj kell neki.
Ha el akarná ezt nyomni, nem bókolna a lánynak, nem keresné a társaságát, fenttartaná az együttléteiteket, és titokban masztizna a csaj képeire. Plusz minél több közös programot szervezne veled, hogy az érzései visszataláljanam hozzád.
Te is tudod, mi a helyzet, csak gyáva vagy lépni. Sokkal jobban fog fájni, ha ő szakít veled, akkor jön a nem vagy elég jó érzés. Ha te lépsz le, ő lesz a hülye, hogy egy 10 évvel fiatalabb lányért elhagyná a szerető feleségét.
Amúgy nem az számít, hogy a lány dögös, hiszen eddig is voltak a világon szépségkirálynők, hanem, hogy elérhetőnek érzi a vőlegényed, és máris ugrana. Egy idősebb átlagos nővel is ugyanez lenne a helyzet. Csak ott már lehet, hogy a szexen is túllennének.
Nyilván a lány sem ártatlan, biztos hízeleg neki a helyzet, lehet, hogy bejön neki a párod is, de legalább van tartása.
Lépj ki a kapcsolatból, mielőtt az önértékelésed nullára kerül, és évekbe fog telni, mire összekaparod magad. Mindig lesznek nálad szebb nők, de olyan férfivel kell maradni, aki a szép nők helyett a szerethetőbbet választja. Nálatok nem ez a helyzet.
Ezt a kerdest en is kiirhattam volna,uaz a korosztaly,uaz a lany kora.Uugy behozta a tarsasagba,az otthonunkba,csak nem flortoltek elottem.Oktober van.Ha aug ota nincs szex,akkor mar beadta a lany a derekat.
Bontsd fel az eljegyzest.Ugyanolyan mar sosem lesz es ha nem ez a lany viszi,elmegy massal.
"Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára."
Fogadd gratulációm. Hogy vagy képes így kapcsolatban lenni valakivel? Hisz,csak a lakótársad... Még meg is aláz a kislánnyal, világos, mint a nap.
Én költöznék a g*cibe messzire a helyedben.Ha van még némi tartásod.És nem,nemcsak a kislány miatt, hanem, mert a párod nyilván már nem értékel..
"Köszönöm az eddigi válaszokat, ilyesfélékre nem számítottam. Valahol azt gondoltam, hogy megnyugtató válaszokat kapok."
A pszichológia ezt nevezi wishful thinkingnek.
Amikor vágysz valamire (arra, hogy a párod veled maradjon, hogy ez ne jelentsen semmit), és így az egész gondolkodásod felülírja ez a vágy, magyarázatokat keresel, hogy miért is nem fog beleszólni a kislány ebbe a történetbe.
Szerintem két dolgon kell elgondolkoznod. Egyrészt, ha a párod ide jutott, hogy egyértelműen vadászik, akkor mi lesz, ha __ez__ a kislány mégsem jön össze? Leül, és marad a fenekén, vagy már elkapta a gépszíj, addig nem adja fel, amíg össze nem jön egy másik.
Másrészt, voltam ilyen szituban, csak férfiként. A párom jött azzal, hogy csak munkahelyi ismeretség, meg bent senki mással nem tud beszélgetni, meg csak jól érzik magukat, meg egyébként is ilyen-olyan-amolyan dolgok miatt sosem tudna férfiként tekinteni a kollégára, aztán egy karácsony este valahogy mégis vele töltötte az időt, és nem velem...
Én ekkor léptem, de előtte sokáig hitegettem magam azzal, hogy nem is az van amit látok, attól, hogy fehér, hogy csőre van, hogy totyog, és hápog, ez még nem egy kacsa :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!