Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy megértse? :S
Van egy fiú, igazából csak mostanában kezdtünk el beszélni. És..nagyon rám nyomult (amit egyébként nem is bánok, mert asszem szeretem, vagyis..inkább csak kedvelem). Azt akarja, hogy járjunk, persze csak akkor mikor nincs csaja. De róla tudni kell h rengeteg csaja volt és ilyen 1-2 hetes "kapcsolatok".. Vegyük csak 2010-et.. összeszámoltam és kb 15-20 barátnő. Nem értem ezt a fiút, ez neki mire jó? Bizonyítani akarja, hogy ő a menő csávó? (mert csak mostanában indult be, eddig senki sem ismerte, mostmeg úgymond "híres"). Ő nem nyámnyog..odajön hozzám és kerek-perec megmondja, hogy járni akar velem. És.. én is akarom, de nem érti meg, hogy ezt így nemlehet. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ha nincs más akkor persze odajön hozzám és legyek én a csaja, meg h pár hét és úgyis dobna.. Eddig egyik csajába sem volt őrülten belezúgva.. kérdeztem, hogy nálam mért lenne máshogy?! Aztmondta ő szerelmes.. de a kis hülye fejével nem fogja fel, hogy ez nem csak egy szó. Msn-en viszont nem tudunk normálisan beszélni, viszont élőben annyira kis őszinte meg minden:) Viszont lehet, hogy ha most ma lett volna egy olyan lány.. akit valamiért jobban bír, akkor rá mászott volna, és nem velem foglalkozott volna. (csak lehet.. ezt sosem tudhatom, mert nem értem..)
Ésakkor most a nagy kérdés.. mit csináljak? haggyam? vagy próbáljuk meg? mert viszont ezt egész életemben bánnám ha kihagynám, de ha csak átver akkor nem lenne túl jó, ha még jobban belézúgnék..
Ne mondjátok, hogy beszéljek vele (vagy ha igen mondjátok, h hogy?) mert nem ért a szóból, "kicsi" még ő ehez...
Bocsi, hogy hosszú lett.
14/L
Na, ez jólesett, hogy érdekel. :D
Most annyi tanácsot adtatok, h nemtudtam eldönteni mit csináljak. Szóval tegnap kimentünk sétálni de nem egyedül (barátok + barátnők stb.) Bementünk egy játszótérre..ott szétvált a banda. Mi beleültünk a nagy hintába, és hát.. na megint feljött a téma -.-" Szóval fogtam, és szépen elmagyaráztam neki, hogy ezt így nem lehet. Sok csaja volt tudom, és egyiket sem szerette különösebben, megkérdeztem hogy nálam mért lenne máshogy? És akármit is ígérget nekem én nemtudok benne bízni, elhiszem hogy 2 hétig őrülten szeretne.. de utána? Elmondtam neki, hogy én többet érzek mint barátságot és hogy én ezt így nemtudnám végigcsinálni. Szóval a végére nagy meghatottság meg minden xD és megígérte hogy többet nem csinálna olyat, meg szeret engem.:/ Közben pedig végig fogta a kezem, de más nemvolt. A végére pedig 'megállapodtunk', hogy várunk még egy kicsit. Azt mondta ő akármeddig vár rám..
Én meg most megpróbálok bízni benne..bízni, bízni, bízni. De nem nagyon megy :S Viszont olyan őszintének tűnt :/
Azóta pedig nembeszéltem vele.
Szóval nem vagyok sokkal előrébb mint voltam =)
Nem bízok, és félek, hogy majd később se tudok majd megbízni benne. Sok fiú átvert már ezzel, és félek.
Bizalom nélkül márpedig nincs normális kapcsolat.
Ez a várakozás, áhh.. ezt nem szeretem.:D
De muszáj, mert ez így nemjó. :/
Akkor tulképp azt a tanácsot fogadtad meg, amit vki később adott: várasd 1 hónapig, és ha még akkor is komolyan gondolja, lehet vele tárgyalni. :)
Egyébként barátkozni, egymás közelében maradni lehet úgy is, h nincs semmi különösebb. :)
Jó, most azt szeretném :)
És nem, nemlehet barátkozni és egymás közelében maradni, mert neki csak ezen jár az agya. Régen addig lehetett míg csajavolt.. de ilyenkor ezzel van megáldva..xD
Amúgy köszi mindenkinek, most már megtudom oldani (úgy ahogy..) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!