Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy megértse? :S
Van egy fiú, igazából csak mostanában kezdtünk el beszélni. És..nagyon rám nyomult (amit egyébként nem is bánok, mert asszem szeretem, vagyis..inkább csak kedvelem). Azt akarja, hogy járjunk, persze csak akkor mikor nincs csaja. De róla tudni kell h rengeteg csaja volt és ilyen 1-2 hetes "kapcsolatok".. Vegyük csak 2010-et.. összeszámoltam és kb 15-20 barátnő. Nem értem ezt a fiút, ez neki mire jó? Bizonyítani akarja, hogy ő a menő csávó? (mert csak mostanában indult be, eddig senki sem ismerte, mostmeg úgymond "híres"). Ő nem nyámnyog..odajön hozzám és kerek-perec megmondja, hogy járni akar velem. És.. én is akarom, de nem érti meg, hogy ezt így nemlehet. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ha nincs más akkor persze odajön hozzám és legyek én a csaja, meg h pár hét és úgyis dobna.. Eddig egyik csajába sem volt őrülten belezúgva.. kérdeztem, hogy nálam mért lenne máshogy?! Aztmondta ő szerelmes.. de a kis hülye fejével nem fogja fel, hogy ez nem csak egy szó. Msn-en viszont nem tudunk normálisan beszélni, viszont élőben annyira kis őszinte meg minden:) Viszont lehet, hogy ha most ma lett volna egy olyan lány.. akit valamiért jobban bír, akkor rá mászott volna, és nem velem foglalkozott volna. (csak lehet.. ezt sosem tudhatom, mert nem értem..)
Ésakkor most a nagy kérdés.. mit csináljak? haggyam? vagy próbáljuk meg? mert viszont ezt egész életemben bánnám ha kihagynám, de ha csak átver akkor nem lenne túl jó, ha még jobban belézúgnék..
Ne mondjátok, hogy beszéljek vele (vagy ha igen mondjátok, h hogy?) mert nem ért a szóból, "kicsi" még ő ehez...
Bocsi, hogy hosszú lett.
14/L
Hátizzé..xD az "áhh..hülyevoltammal" én jobban élnék =D
viszont a többieknek meg igaza van..nemszeretnék szamár lenni. csak az a helyzet, hogy nemtudom hogy lónak vagy szamárnak néz..:S
:DDDDDDDDDDDD
hát akkormeg nemtudom mitmondjak:D
Namármost. Két dolgot tehetsz, véleményem szerint, döntsd el, melyik tetszik jobban. :D
1.: összejöttök, és úgy magadba bolondítod, h csuhaj! - valóban, ez a nehezebb, de hosszútávon talán ez a kifizetődőbb. Egyszerűen te leszel álmai nője, az a lány, akit nem akar dobni soha. Aki megbabonázza. Legyél olyan, amilyen csajszira igazán vágyik. Kedves de vadóc, odaadó de tartózkodó, figyelmes de nem rámenős. :) És érd el, h ne szakítson.
2.: te is csak ugyanolyan lazán veszed, összejöttök, és nem veszed komolyan, kvázi "előre tudod" h mi lesz a vége, vagyis felkészülsz arra (is), h dobni fog. - ez a könnyebb megoldás, bár nem egy hosszútávú befektetés. Laza maradsz, nem szeretsz bele, nem vársz sokat a kapcsolattól, nem hiszed rögtön, h álmaid lovagja. Ha te is csak egy leszel a sorban, nem fog földhöz csapni. Viszont - mint írtad - talán bánnád, ha kihagynád. És ne feledd. Egy kapcsolatból akármikor ki lehet szállni, de elkezdni csak akkor, az adott helyzetben lehet! :)
üdv :)
(24/L)
az első verziód valahogy jobban tetszik :)
csak az a baj, hogy ha nem sikerül onnan nagyon lehet puffani... :/
15:40 vagyok, szóval annyi, h én mindenképp belevágnék. Az egész csak a hozzáálláson múlik. :)
Nem feltétlen kell azt gondolnod X év múlva, h "ahh, hülye voltam." Úgy is gondolhatsz majd vissza rá, h "okos voltam, mert okosabb voltam, mint ő, legalább tapasztalatot szereztem." - és amúgyis miért ne lehetnél olyan lány, aki elmondhatja magáról, h volt kalandom is, meg komoly kapcsolatom is? :)
Na most tökre az egyikre hajlik a hozzászólásom, de végsősoron tényleg ez a jobb hozzáállás. És ha tényleg ő a te lovagod, még később is eljuttathatod arra a szintre, h ne csak egy legyél neki, hanem az egyetlen. :)
teljesen igazad van, köszi :)
holnap beszélni fogok vele, de azért biztonság kedvéért még megkérdezem, hogy tényleg komolyan gondolja-e..
De ezt most kijelentem, hogy ha holnapra becsajozik, én hagyom a fenébe. :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!