Mit csináljak vele, hogy megértse?
Nem értem, mi a probléma. Sem a tiedet, sem az övét.
Az övét azért nem, mert egy négyes nem a világvége, főleg nem félévkor, hatodikban. Sehova se számít.
Téged meg azért nem értelek, mert eddig kitűnő voltál, most a betegséged miatt nem tudtál javítani, miért gondolod, hogy év végére se sikerül? Eddig is sikerült, most is menni fog.
Miért kellene neked is jónak lenni matekból? Nem apukád vagy! Meg fogod utálni szépen lassan apádat..és nem érte kell tanulnod, ezt is jegyezd meg.
Mondd apukádnak inkább, hogy öleljen meg, mondja, hogy szeret, és játsszon veled egy jót, sokkal többet fog érni, mint a matek ötös:)
Szerintem most eleged lett a matekból. És ezért érzed, hogy nem fogod tudni behozni. Sok negatív hatás ért. A legfontosabb, hogy te mit gondolsz magadról.
Elmesélek egy történetet.
Egy átlagos, inkább gyengén tanuló egyetemista diáknak bebizonyították, hogy ő Einstein rokona. Elhitte. A legjobb tanuló lett! Kiváló eredménnyel végezte el az egyetemet.
Minden úgy lesz, ahogy te akarod. "Én ha kifordulok magamból, akkor se tudok jobbat teljesíteni." Ha ezt gondolod, nem is fog sikerülni.
Ne apádat győzd meg, hanem magadat!
Sok sikert! Én bízom benned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!