Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy megértse? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy megértse? :S

Figyelt kérdés

Van egy fiú, igazából csak mostanában kezdtünk el beszélni. És..nagyon rám nyomult (amit egyébként nem is bánok, mert asszem szeretem, vagyis..inkább csak kedvelem). Azt akarja, hogy járjunk, persze csak akkor mikor nincs csaja. De róla tudni kell h rengeteg csaja volt és ilyen 1-2 hetes "kapcsolatok".. Vegyük csak 2010-et.. összeszámoltam és kb 15-20 barátnő. Nem értem ezt a fiút, ez neki mire jó? Bizonyítani akarja, hogy ő a menő csávó? (mert csak mostanában indult be, eddig senki sem ismerte, mostmeg úgymond "híres"). Ő nem nyámnyog..odajön hozzám és kerek-perec megmondja, hogy járni akar velem. És.. én is akarom, de nem érti meg, hogy ezt így nemlehet. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ha nincs más akkor persze odajön hozzám és legyek én a csaja, meg h pár hét és úgyis dobna.. Eddig egyik csajába sem volt őrülten belezúgva.. kérdeztem, hogy nálam mért lenne máshogy?! Aztmondta ő szerelmes.. de a kis hülye fejével nem fogja fel, hogy ez nem csak egy szó. Msn-en viszont nem tudunk normálisan beszélni, viszont élőben annyira kis őszinte meg minden:) Viszont lehet, hogy ha most ma lett volna egy olyan lány.. akit valamiért jobban bír, akkor rá mászott volna, és nem velem foglalkozott volna. (csak lehet.. ezt sosem tudhatom, mert nem értem..)

Ésakkor most a nagy kérdés.. mit csináljak? haggyam? vagy próbáljuk meg? mert viszont ezt egész életemben bánnám ha kihagynám, de ha csak átver akkor nem lenne túl jó, ha még jobban belézúgnék..

Ne mondjátok, hogy beszéljek vele (vagy ha igen mondjátok, h hogy?) mert nem ért a szóból, "kicsi" még ő ehez...

Bocsi, hogy hosszú lett.

14/L

2010. ápr. 22. 15:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
;) csak ügyesen. :D aztán tudod, itt mi a szokás: kérünk beszámolót :)
2010. ápr. 22. 15:51
 12/27 A kérdező kommentje:

Ez természetes! :D

De még lehet ma kihivom:$ és este mesélek.

2010. ápr. 22. 15:52
 13/27 anonim ***** válasza:
Menj bele, hagyjon ott, és te egy képzeletbeli pofonnal és egy tapasztalattal gazdagabb leszel, milyenek ezek a fajta srácok, mert talán még most magadnak sem hiszed el, hogy ilyen, ahogy leírtad, ha kedveled őt.
2010. ápr. 22. 15:59
 14/27 A kérdező kommentje:

én elhiszem hogy ilyen, az a baj hogy teljes mértékben tudom:S

de igazából most nem értem, hogy mitcsináljak..:D (mártmint a válaszodból):$

2010. ápr. 22. 16:15
 15/27 anonim ***** válasza:
Azelőtt vagy azután voltak más barátnői, hogy nálad próbálkozott? Szerintem mondhatnád, hogy várjon rád egy hónapig, addig nem is flörtölhet más lányokkal, és elhiszed, hogy szerelmes:>
2010. ápr. 22. 18:14
 16/27 A kérdező kommentje:

hallod ez jóötlet:)

dejó, hogy ma nemértem rá kihívni.xD

de én nem birok ki egy hónapot :$

2-3 hét? :$

2010. ápr. 22. 20:31
 17/27 A kérdező kommentje:

ja és a kérdésre..

az előtt is volt hátöö.. sok.

és miután bepróbálkozott utána lett egy másik csaja..

de közben még engem fűzött :S

ésmost.. szabad..:D de kitudja meddig -.-"

2010. ápr. 22. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint azt mondom, hogy gyere vele össze. Látod, most is tudod, hogy miközben állítólag téged szeret, más csajokkal kavar melletted is. Annyira vagy fontos neki, mint az a többi. De mivel most észérvekkel úgy sem lehet hatni rád, gyere össze vele. Előbb, vagy utóbb úgy is dobni fog, mert nem tart különbnek téged a leírtak alapján többnek, mint a többi lányt, és ha majd pofára estél, ennyivel több tapasztalatod lesz, és legközelebb nem fogsz olyannal összejönni, akiről még te is tudod, hogy csak ki akar használni. Sok sikert a későbbiekben is!

2010. ápr. 23. 20:22
 19/27 A kérdező kommentje:

holnap eldől a sorsom...:D

amúgy igaz, csak félek hogy nagyon beléfogok zúgni.

mind1, túltéltem ennél már durvábbakat is..szóval.

köszönöm akik eddig válaszoltak:) mindenesetre sikerült jól összeszavarni..xD de azért a lényeg megragadt.

2010. ápr. 23. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
na milett?
2010. ápr. 25. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!