Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megértse, fontos számomra?
Miért van olyan "barátra" szükséged akit utálsz?
Nme értem...
Gondolom nem rég szakítottatok,azért vannak benned ezek az érzések.Idő kell hozzá hogy a történteket feldolgozd,és túl légy rajta,tiszába kerülj magaddal.
Mik ezek az érdekes lépések?
Hát 2 hónapja hogy szakítottunk. De végülis egy darabig jóban voltunk, mint barátok. És egyszer csak bejelentette hogy neki ez nemmegy, mert zavarja ha más sráccal vagyok. Az utobbi egy hónapban alig beszéltünk, szinte nemis. És egyik este felhivott hogy mivan velem, meglepődtem. Beszéltünk egy csomót, éshogy másnap ha kint leszek barátnőimmel, akkor majd odajön. De hát nemjött. És a haverjaitól meg hallottam hogy állítolag csak át akart verni. De nem látom ebben az értelmet. Mármint miért hivna fel, miért lenne normális, hogyha másnap meg rosszat akar. Nagyon nemértettem.
És ilyen hasonlo lépések voltak, meg a 'véletlen' érintések suliban, az érdekes, de aranyos beszólások. Nem értem.
Mennyi idősek vagytok?
Könnyebben tudnánk segíteni korspecifikus tanácsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!