Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy megértse,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megértse, fontos számomra?

Figyelt kérdés
Volt pasimmal másfél évig jártam, igaz több megszakításból. Szakítás után viszont még \'bírtuk\' egymást. Ugyan ugy voltunk mint elötte, csak annyi hogy nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk. És most végleg vége, szinte utáljuk egymást. De ugyérzem szükségem van rá, de már csak úgy mint barátra. De megsem hallgat, néha tesz felém érdekes lépéseket, de nem tudom mit tegyek. Érdemes még küzdenem? Vagy mit tegyek?
2009. ápr. 19. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért van olyan "barátra" szükséged akit utálsz?

Nme értem...

2009. ápr. 19. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Néha komolyan ugy érzem hogy megtudnám verni. Tudom röhejesen hangzik, de ha pedig látom, akkor szarul érzem magam és őt akarom. Csak hogy érezzem a közelségét.
2009. ápr. 19. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nem rég szakítottatok,azért vannak benned ezek az érzések.Idő kell hozzá hogy a történteket feldolgozd,és túl légy rajta,tiszába kerülj magaddal.

Mik ezek az érdekes lépések?

2009. ápr. 19. 16:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát 2 hónapja hogy szakítottunk. De végülis egy darabig jóban voltunk, mint barátok. És egyszer csak bejelentette hogy neki ez nemmegy, mert zavarja ha más sráccal vagyok. Az utobbi egy hónapban alig beszéltünk, szinte nemis. És egyik este felhivott hogy mivan velem, meglepődtem. Beszéltünk egy csomót, éshogy másnap ha kint leszek barátnőimmel, akkor majd odajön. De hát nemjött. És a haverjaitól meg hallottam hogy állítolag csak át akart verni. De nem látom ebben az értelmet. Mármint miért hivna fel, miért lenne normális, hogyha másnap meg rosszat akar. Nagyon nemértettem.

És ilyen hasonlo lépések voltak, meg a 'véletlen' érintések suliban, az érdekes, de aranyos beszólások. Nem értem.

2009. ápr. 19. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem...Hasonló helyzetben voltam én is az elmult időszakban,amikor nem értettem bizonyos"jeleket",amik(talán) nem is voltak azok.Csak mivel én még szerettem volna folytatni a dolgot,bemagyaráztam magamnak mindent.A legtisztább az lesz ha beszálsz vele és megkédezed tőle most hogy is álltok egymással.
2009. ápr. 19. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak szóba sem áll velem, vagyis régebben csinálta azt hogy amikor hozzá szoltam, otthagyott. De most hogy odamentem, és megkérdeztem tőle hogy mit akart, miért hivott azt mondta semmit. És csak nézett. Akkor viszont én hagytamott. Teljesen reménytelen. :)
2009. ápr. 19. 17:28
 7/8 anonim válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Könnyebben tudnánk segíteni korspecifikus tanácsokkal.

2009. ápr. 22. 13:19
 8/8 A kérdező kommentje:
15 és 15. Őis énis.
2009. ápr. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!