Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.
De ő ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást.
Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ő már az orális szexet unja.
Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?
Hát én erre szavakat se találok.
Felnőtt férfi miért nem fogja fel hogy nem lehet...
Főleg ha az orvos is megmondta hogy nem lehet szex.
Egyszerűen én nem értem meg hogy ő hogy nem fogja fel hogy ez veszélyes és akár megint elvetélhetsz.
ez most komoly? a szemem kerekedikki hogy ilyenek vannak....nekem hihetetlen hogy egy férfi ekkora tuskó legyen. az én férjem alig mer közeledni, szexelni velem, pedig nekünk szabad,mégis anynira félti a kismanónkat, meg hogy nekem is jó legyen.
azt hiszem itt egy nagy alapos beszélgetés kell nektek, felfoghatná miket kockáztat ha nem tartjátok be az orvosi utasításokat!
vigyáz magadra
nálunk nem lehetett sex, most már lehet, de nálunk fordított helyzet volt, én másztam férjemet, mert már néha alíg bírtam, ő meg h nem nem nem.... rosszul is esett :)
nem is tudom mit csináltam volna ha ő akarja, én meg nem, és pláne h baj is lehet belőle... :(
37h km
Bocs hogy ezt mondom de egy f@sz a férjed...
Én a párommal a 12.hét óta nem élünk intim életet, megoldom neki máshogy. Mindketten olyan nézetet vallunk, amibe nem fér bele terhesen az intim élet. Mert az egy baromság hogy a pici élvezi, sőt ... Ráadásul a méhösszehúzódások is problémát okozhatnak... Ezért van az hogy egyesek a terhesség vége felé így indítják be a szülést...
Szóval lehet hogy más férje is ilyen az enyém nem. Úgyhogy összeteszem a két kezem.
A férjednek meg üzenem, hogy máskor előbb gondolkodjon hogy mit akar b@szni vagy gyereket a ti körülményeitek miatt. (2 vetélés).
Nagyon sajnálom hogy ezzel is csak nehezíti a terhességedet, gondolom akkor másban se nagyon együttérző és segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!