A szonográfus azt mondta, szerinte egy mióma van a méhemben, de ne aggódjak, nem zavarja a terhességet. Tapasztalatok?
Van itt bárki,akinek szintén már terhesen vették észrre?
A szonográfus látta, a dokim miért nem? (költői kérdés)
Kicsit meg vagyok ijedve...
Mióma mellett ki lehet hordani a babát. A probléma csak a szüléskor és utána lehet, mivel a méh nem biztos, h össze fog húzódni rendesen. De erre vannak a gyógyszerek vagy a császármetszés.
Én úgy gondolom, h az orvosod, nem olyan gyakorlott az uh-ban, mint a szonográfus. Sajnos az uh-hoz nem sok nőgyógyász ért. De, ha csak a nagyongyakorlott szonográfus látta, akkor nem hinném, h nagy mióma lenne, ugyanis a nagyot még a gyakorlatlanabb orvos is észre venné.
Nyugi nem lesz gond, csak kicsit jobban odafigyelnek majd rád a végén. És ne keseredj el, ha végül császár lesz, mert azt is be kell kalkulálni, h nem biztos, h fogsz vajúdni.
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Nekem mindegy,hogyan szülök,csak a babának jó legyen,az a lényeg.
Akkor ezek szerint minden féle képpen szólnom kell a dokimnak erről,mert nagyon nem mindegy a végén a terhességnek,hogy mi történik...
Az én Anyukám mindkét terhességét úgy csinálta végig, hogy miómája volt. Semmi probléma nem volt egyikünknél sem, mindkettőnket természetes úton szült. Most 55 éves, tavaly kellett kioperálni a méhét sajnos, mert akkorra lett gond a miómával, hogy már akkora volt, hogy nyomott bent mindent.
Ne aggódj, ezek szerint nem nagy a mióma, ha a nőgyógyász nem is látta! Minden rendben lesz a babával! Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!