Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy a férjem...

Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.

Figyelt kérdés

De ő ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást.

Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ő már az orális szexet unja.

Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?

2010. jún. 5. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de van egy mondás, előbb-utóbb minden zsák megtalálja a foltját...

Eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni...

2010. jún. 5. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy egoista barom. Szeret egyáltalán téged? Akarta a babát, vagy csak egy púp számára aki miatt nem sexelhet?

Mi lesz majd később, hisz még nagyon az elején vagy....

2010. jún. 5. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom! Az ilyennek nem venném a farkát a számba! Mondjuk másnak se. Hagyd, hagy menjen! Ha nem érti meg, hogy a baba élete a tét, akkor menjen mást k***gatni! Ilyen egy barmot! Valószínűleg nem is akarja a gyereket.
2010. jún. 29. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!