Terhesen mindeki el hazaseletet parjaval?
Ha az orvos nem mondja akkor nyugodtan lehet házasélet.
Két gyermekem volt a másodikkal késöbb már nem lehetett nyitott volt a méhszáj.Szerintem nem ártol vele,ö egy kis védett burokban van
A XI. században, hosszú vita eredményeképpen, a katolikus egyház arra a megállapításra jutott, hogy szülés előtti 30-40 nap kivételével normális dolog a terhesség alatt nemi életet élni. - Ha ők a középkorban eljutottak eddig a felismerésig, akkor valószínű normális dolog házaséletet élni a terhesség alatt :)
Egyéb félelmek esetén pedig az orvossal kellene konzultálni.
Szülj még sok szék gyermeket :)
Bocsánat, természetesen nem szék, hanem szép gyereket. :)
- Már egybefolynak előttem a betűk, aludnom kellene I)
Nem mindenki. Van, hogy nem lehet, mert veszelyeztetett terhessegrol van szo, van, hogy az anyuka fel, vagy egyaltalan nem kivanja, de itt gyakran olvasni olyat, hogy az apuka nem tud megbirkozni a helyzettel.
Ha nagyon felsz a verzestol, akkor ne eroltesd, viszont arra figyelj, hogy a parodat ne hanyagold el, kenyeztesd ot ahogy csak tudod.
De ha nincs gond, akkor a 12. hettol szerintem lehetne probalkozni nyugodtan, ovatosan.
Nekunk konkretan semmilyen problemank nem volt, igy mi vegig egyutt voltunk mindket terhesseg alatt. Az elejen epp ugy, ahogyan a vegen.
Az orgazmus nem terhesen is méhösszehúzódásokat okoz,csak azt nem érezzük.Az orgazmus alatt felszabaduló hormonok pedig állítólag nagyon jót tesznek a bébinek.
De Én ennek ellenére nem igazán kívánom a szexet,és a párom is azt mondta,hogy nem "piszkálná" fel a babát,ha nem muszáj,bár persze a babának ezzel nem ártanánk,csak sok férfi "morbidnak tekinti a szexet úgy,hogy a bébi is jelen van :) "
Ha Ti szívesen lennétek együtt,és problémamentes a terhességed,óvatosan nem árthattok a babának szerintem.
Ha el lennétek tiltva tőle,azt az orvos úgyis közli,de azért kérdezz rá.
Boldog babavárást.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!