Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit meghizott a baratnőm mit tegyek?
Hello
Nos 2 év jöttünk össze volt már pici felesleg rajta L25
Tudattam vele mar elejen mondta is hogy tudja azon van h leadja, ennek meg is örültem.Próbáltam elején finom rávezetni vettem neki fitness-es ruhat, sulyzot, szivacsot....jöttek mindig az igéretek hogy majd hétfőn majd ekkor ... Eltelt 2 év persze megjelenet kicsi uszogumi, a jo oreg narancsbor....Most eléggé hullámvolgybe került a kapcsolatunk, felhoztam neki ezt is hogy miért vert at miert hitegetett, én szerettem volna kzoos sportokat, futas... egészséges életet élni vele, és egy fit formas testel neki vágni a gyermek vállalásnak ami mint természetes kilokkak felszedésevél jár.Én mondtam neki hogy másabb lenne kapcsolatunk gyerek utan jobban meghizna és ha most sem sportolt, gyerek mellett főleg nem fog.
Most ott tartunk hogy azt mondja hogy vagy elfogadom igy vagy nem... :/
(nem túlsulyrol beszélek amikor megismerkedtunk csak hat kicsit vastagabb comb, narancsbor...)
Én úgy érzem mindent megtettem a finom rávezetéstől az egyenes igazságig, de ő nem látja be csak azt fujja hogy vagy elfogadom igy vagy nem ... nem értem hogy miattam ás a kozos jovünkért miért nem tudja megtenni...
Ha a kicsit meghízott 8-10 kg felesleget takar az valóban gáz. Az úszógumi taszító. Szomorú, ha nincs igénye arra, hogy egészséges legyen. Megváltoztatni nem tudod, inkább keress olyat aki eleve tetszik. A barátnőd vsz az a típus aki szülés után szét fog folyni, ha ennyire semmit nem mozog. Huszonévesen még nem szabadna löttyedtnek lennie, ehhez nem kell különleges genetika. Értem az elkeseredésedet mert lusta és nem tartotta be amit ígért. Ha nem kívánod, inkább most mondd meg neki őszintén.
A jellemet valóban nem lehet megváltoztatni. Ha nem tetszenek az akaratgyenge emberek, keress olyat, aki nem az. A táplálkozáson egyébként több múlik, valószínűleg sokat és egészségtelen ételeket eszik.
ha én a csajod lennék:
1. vennék egy helyesírási szótárt neked, hogy az agyadat is edzésben tartsd
2. a szerelem az elfogadásról szól, és nem a másik zrikálásáról és megalázásáról
3. kidobnálak a súlyzóiddal együtt, menj, keress egy sportladyt magadnak!
Engem se zavarna semmilyen elhízása, de ez a jellem viszont nagyon:
"mondta is hogy tudja azon van h leadja, ennek meg is örültem."
2 évvel később:
"csak azt fujja hogy vagy elfogadom igy vagy nem"
#26 - ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy megjött az önbizalma, elfogadta a saját testét.
A kérdező meg döntse el, mit szeret: a nőt teljes egészében, vagy egy tökéletes modelltestet. Ha neki modelltestű nő kell mindenképpen, akkor ne habozzék, keressen egy olyat. Úgy tűnik, ez a nő nem fog a kedvéért hülyét csinálni magából, és nyúlkaján élni meg futni a köröket pusztán azért, hogy a pasijának megfeleljen. Ami nagyon helyes is. Az ember feleljen meg saját magának, és válasszon olyan társat maga mellé, aki olyannak szereti, amilyen.
Az elég gyakori, férfinál, nőnél egyaránt, hogy a kapcsolat elején még "viselkedik", vagy legalább ígér, aztán amikor úgy érzi, már megmaradnak a dolgok, akkor leereszt.
Az a fontos, hogy ő jól érezze magát a bőrében - az kétségtelen.
Szerintem ne zavard ebben, lépj le, ha már úgyis hullámvölgy.
Ezek a fat acceptance movement hozzászólások. :-(
Ilyen nők(barátnőd) nem fognak megváltozni, sőt még sokat fog hízni.(tapasztalat)
Ha zavar, nem szereted !!!
Szakíts vele Most ! Egyikőtök sem tudja meg adni a másiknak amire vágyik..! Ne húzzátok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!