Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadeth18 kérdése:
A barátnőm meghízott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen nagyon jó alakja volt, most a combjára felszedett jó pár kilót, de a kezei vékonyak, szóval picit aránytalan a teste, és nem is jön be annyira már. Kérdeztem, hogy akar-e sportolni, vagy ilyesmi. Mindig az a válasza, hogy az egyetemen het 1x úszik. Utalgattam rá, hogy egészséges, ha menne néha futni. Kb. havonta egyszer elmegy, de az nem ér semmit. Aztán ha mondom neki, hogy többet kéne futni/mozogni ilyesmi, akkor besértődik. Egyszer mondtam neki, hogy szerintem picit szedett fel a combjára, de arra is besértődött, ahelyett, hogy kijelölne heti 3-4 napot, amikor elmegy futni, vagy edz egy kicsit a lábára. Szóval most tabu a téma, mert félek, hogy megint megsértődik. Már nem tetszik így annyira, csak a jelleme miatt vagyok vele, mert jófej, kedves, amilyen egy barátnőnek kell lennie. Csak már a szex is ritkán van, mert nem indulok be rá, ha látom pucéran, mert eltűnt a jó kis segg alakja, és most egybefolyik a combjával. Mit tegyek? Nem akarok új nőt keresni, nekem jó ő, csak picit dolgozzon a lábára.2015. ápr. 15. 13:16
1/40 anonim válasza:
Gondold végig! 20 év múlva, két gyerek után, megereszkedett mellekkel őszülő hajjal, szarkalábakkal a szeme sarkában fog-e tetszeni? Ha nem, akkor tudod a választ.
2/40 anonim válasza:
És neked milyen a tested?:D csak kíváncsiság szinten. Járj el vele edzeni, de ha ennyire nem jön be, szakíts vele. Jobban járna:D
3/40 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani? Vagy bevállalod az egyszeri hisztit és elmondod neki ugyanezt, hogy jó vele és szereted és ő a legjobb partner számodra, de neked a karcsú nők tetszene és az elhízott popsija kiábrándító... vagy nem mondod el, lapítasz, ő meg szép lassan egyre tovább hízik, te meg egyre kiábrándultabb leszel, míg egy szép nap jön egy jó testű kiscsaj... a többit tudod. Nincs csodaszer.
4/40 A kérdező kommentje:
Többször beszéltem már vele erről, hogy miért nem sporotol többet, de mindig csak azt mondja, hogy "állandóan ezzel csesztetsz, tudod milyen szar?". Hát nem csesztetném, ha tenne valamit az ügy érdekében, de szarik rá. Mindig azt mondja, hogy nincs rá ideje. Nem hiszem, hogy nincs naponta fél órája 10 percekre bontva. Már attól látványos eredmények születhetnek.
2015. ápr. 15. 13:26
5/40 A kérdező kommentje:
És én minden nap bicóval megyek suliba meg dolgozni, szoktam gyúrni, háj nincs rajtam, a hasam is kockás. De ha ő mondana valamit, hogy szerinte nincs elég nagy bicepszem, és nem besértődnék, hanem lemennék a kondiba gyúrni.
2015. ápr. 15. 13:28
6/40 anonim válasza:
Ugyanebben a csónakban evezek barátom. Annyival járok előtted, hogy én már többször jeleztem ezeket neki. Csúnya a feneke és a combja, abszolút nem indulok már be. Viszont a belsője meg olyan, amit soha eddig senkiben nem érzékeltem. Egy tündér, egy hercegnő, egy kis édesség. Viszont a dög teljesen kiveszett belőle.... :(
8/40 anonim válasza:
Kifogásokat keres.
Több dolog van.ha tényleg zavar.
1.Szexet meg vonod tőle,nem érsz hozzá
2.Ritkitod a talikat
3.Nem alszol vele,hanem kint alszol a nappaliban
4.Látványosan eddzél,járjál személyi edzővel,adj magadra,ha nem veszi a lapot akkor szakíts vele.
5.Csald meg.
6.Dobd ki a lányt,mert ez egyre rosszabb,ő igénytelen bocs,hogy ezt mondom neki ez jó,te ,,elfogadod" így is,ezt érzi.
7.Fényképezkedj szebbnél szebb nőkkel bulikban.
Sajnos ő nem akar változtatni ezt látom,ezeket próbáld meg,de szerintem jobb ha szakítasz vele.
9/40 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló, gratulálok a haszontalan válaszhoz, olvasd el az utolsó sort. A többiek: az a fő kérdés, hogy hogy lehetne őt rávenni egy kis mozgásra!
2015. ápr. 15. 13:36
10/40 anonim válasza:
Amiket leírtam a 8.válaszomban.Így ezeket tudod sajnos,mert semmi hajlandóságot nem mutat,hidd el,tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!