Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadeth18 kérdése:
A barátnőm meghízott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen nagyon jó alakja volt, most a combjára felszedett jó pár kilót, de a kezei vékonyak, szóval picit aránytalan a teste, és nem is jön be annyira már. Kérdeztem, hogy akar-e sportolni, vagy ilyesmi. Mindig az a válasza, hogy az egyetemen het 1x úszik. Utalgattam rá, hogy egészséges, ha menne néha futni. Kb. havonta egyszer elmegy, de az nem ér semmit. Aztán ha mondom neki, hogy többet kéne futni/mozogni ilyesmi, akkor besértődik. Egyszer mondtam neki, hogy szerintem picit szedett fel a combjára, de arra is besértődött, ahelyett, hogy kijelölne heti 3-4 napot, amikor elmegy futni, vagy edz egy kicsit a lábára. Szóval most tabu a téma, mert félek, hogy megint megsértődik. Már nem tetszik így annyira, csak a jelleme miatt vagyok vele, mert jófej, kedves, amilyen egy barátnőnek kell lennie. Csak már a szex is ritkán van, mert nem indulok be rá, ha látom pucéran, mert eltűnt a jó kis segg alakja, és most egybefolyik a combjával. Mit tegyek? Nem akarok új nőt keresni, nekem jó ő, csak picit dolgozzon a lábára.2015. ápr. 15. 13:16
31/40 anonim válasza:
A statisztikák azt mutatják, hogy azok a nők, akiken van némi felesleg, sokkal tovább élnek, mint azok a férfiak, akik ezt szóvá merik tenni. :))
32/40 anonim válasza:
Egyébként meg ez az ember tragédiája. Fiatal korban ugye nagyon tetszik az igazi formás csaj, aki karcsú ugyan, de van mit fogni rajta. Csakhogy ezek azok a típusok, akik hamar terebélyesednek. És a nőkben sokkal kevesebb az önromboló hajlam, ami a napi edzéshez szükségeltetik Ezért van mindig nagy keletje a "fogyasztótablettáknak".
Kérdező megbeszélheted a csajjal a dolgot, s talán ő is belátja, hogy igazad van. Talán még sportolni is hajlandó lesz a kedvedért, de akkor neked nagyon ott kell lenni a topon. (Bármit kér tőled, ugranod kell.) Mindazonáltal akármi történjék is, tudd, hogy a csajod ilyen alkat. Hízásra hajlamos. És bármi szorongatja is meg az életben, (szomorúság, stressz, terhesség, stb) azonnal meg fog látszódni a kilóin.
34/40 A kérdező kommentje:
Nem értem. Már 10x leírtam, hogy nem akarok mást, nekem jó ő. Miért kommenteltek ilyeneket, hogy "cseréld le" meg "keress másikat". Ennyire gyatra a felfogásotok? Akik érdemlegeset szóltak hozzá, azoknak köszönöm :)
2015. ápr. 16. 21:19
35/40 Hóbogyó válasza:
Kérdezd meg tőle, esetleg, hogy boldog-e így. Ha azt mondja igen, akkor azt el kell fogadnod, ha meg azt hogy nem akkor segíts neki, támogasd a sportolásban, és ahogy már említették, járjatok el közösen. Amúgy kicsit érdekes a megfogalmazás, ahogy a barátnődről beszélsz... :)
36/40 anonim válasza:
Azért a fürdés teljesen más dolog! Az természetesen mindenkitől elvárható,hogy higiénikus legyen. De a hízás-fogyás egészen más dolog. Én 7 éve vagyok a barátommal együtt, és bizony rengeteget változott mindkettőnk súlya. Ő vékony volt,mikor összejöttünk,én husisabb. Aztán ő meghízott,én meg lefogytam. Az érzéseink pedig egyáltalán nem változtak egymás iránt,hisz a jellemét szeretem,és nem a testalkatától teszem függővé a kapcsolatunkat.
37/40 Philipp Gábor válasza:
Tudod ha igazán szeretnéd akkor ez nem számítana semmit! Vagy csak a külsőre mész?Akkor miért nem keresel egy olyat akire beindulsz?! Ne csodálkozz ha ilyen-olyan kommenteket is kapsz.
38/40 anonim válasza:
Szia, ha tényleg szeretnéd akkor nem érdekelne hogy milyen az alakja mert szereted, de ha tényleg annyira zavar akkor menj el vele futni stb legalább együtt vagytok.
39/40 anonim válasza:
Igen, ez jó ötlet menj el vele futni, aztán hagyd ott valahol. Hátha nem talál haza.
40/40 A kérdező kommentje:
Nem értem. Attól még hogy szeretem, attól még lehet jobb az alakja, nem? Nem csak a külsőre megyek, pont ezért vagyok vele együtt. Elfogadom így, csak szeretném, ha szexibb lenne a lába.
2015. ápr. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!