Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meghízott, mit tegyek?
Múltkor éppen vártunk a pizzára a barátommal, amikor feljött az a hízás téma. Azt mondta, hogy hogyha már feleslegbe menő súlyt szednék fel, akkor azt mondaná, hogy járjunk el együtt edzeni és velem együtt egészségesebb életmódra váltana.:) Nagyon édes volt, értekelem, hogy őszintén megmondaná és segítene is benne. Viszont ismerem magamat, fiatal nő vagyok és a hiúságomat biztos sértené még így is, de tudom, hogy túllendülnék ezen és próbálnék azon lenni, hogy változtassak az alakomon.
Talán amit előttem írtak beválhat, próbáljatok meg közös biciklizős, kirándulós programokat csinálni.
22-es,
Ha valaki odafigyel magára, esélyes, hogy észreveszi. De attól még nem kell, hogy értékeljük, ha az arcunkba vágják. :)
Sértés nélkül is meg lehet mondani. Az egyik verzió a már említett menjünk együtt valamerre sportolni dolog, ami még plusz közös élményt ad, vagy mit tudom én, drága, mennyire imádtam a csini szűk farmerodat, amelyik már nem jó rád, de jó lenne megint rajtad látni...
Nekem volt párom, aki kedveskedve kis pufimnak hívott, mikor épp nem tetszett neki a látvány, de volt olyan exem, aki simán közölte, hogy olyan a mellem, mint a tejeszascskó. Utóbbit hadd ne kelljen már mosolyogva fogadnom. :)
Te jo isten, hogy lehet ilyeneket irni, hogy nincs jogod megmondani mit csinaljon a sajat testevel? Mert a lanynak jo, hogy akkora mint egy elefant, izomtomege nincs (nyilvan, mert a felsoteste vekony), csak zsir? Valoban, a parjanak nincs joga megmondani, hogy mit csinaljon, csak akkor senki ne lepodjon meg, ha a kedves parja otthagyja, mondvan nem kivanja mar. Erdekes, ha valaki felteszi azt a kerdest, hogy mennyire fontos a szex egy parkapcsolatban, akkor mindenki irja, hogy az egyik legfontosabb dolog egy parkapcsolatban, de az mar nem szamit, ha valaki nem tesz azert, hogy a masik kivanja ot.
Nyilvan a kis zsirbol a hason nem lehet csak dietaval fogyni, de ha mar akkora zsirtomeg van valakin, akkor mar csak attol, hogy SETAL 6km/h-s sebesseggel heti 4x 40percet, es emellett nem eszik minden este egy tabla csokit, mar attol elindul valami.
Nem eheztetesrol van szo, en no vagyok, napi HATSZOR eszem. 6x, es ez rengeteg, de normalis kaja, ha edesseget kivanok, sovany turo meg feherjepor es kesz. Persze mas kerdes hogy nekem mas a fontos, es le tudok, le is akarok jarni heti 8x edzeni, de a kerdesben szereplo lanynak abszolut nem kene hu de nagy aldozatokat hozni a parja kedveert, akit elvileg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!