Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm meghízott, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadeth18 kérdése:

A barátnőm meghízott, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen nagyon jó alakja volt, most a combjára felszedett jó pár kilót, de a kezei vékonyak, szóval picit aránytalan a teste, és nem is jön be annyira már. Kérdeztem, hogy akar-e sportolni, vagy ilyesmi. Mindig az a válasza, hogy az egyetemen het 1x úszik. Utalgattam rá, hogy egészséges, ha menne néha futni. Kb. havonta egyszer elmegy, de az nem ér semmit. Aztán ha mondom neki, hogy többet kéne futni/mozogni ilyesmi, akkor besértődik. Egyszer mondtam neki, hogy szerintem picit szedett fel a combjára, de arra is besértődött, ahelyett, hogy kijelölne heti 3-4 napot, amikor elmegy futni, vagy edz egy kicsit a lábára. Szóval most tabu a téma, mert félek, hogy megint megsértődik. Már nem tetszik így annyira, csak a jelleme miatt vagyok vele, mert jófej, kedves, amilyen egy barátnőnek kell lennie. Csak már a szex is ritkán van, mert nem indulok be rá, ha látom pucéran, mert eltűnt a jó kis segg alakja, és most egybefolyik a combjával. Mit tegyek? Nem akarok új nőt keresni, nekem jó ő, csak picit dolgozzon a lábára.

2015. ápr. 15. 13:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
89%

Múltkor éppen vártunk a pizzára a barátommal, amikor feljött az a hízás téma. Azt mondta, hogy hogyha már feleslegbe menő súlyt szednék fel, akkor azt mondaná, hogy járjunk el együtt edzeni és velem együtt egészségesebb életmódra váltana.:) Nagyon édes volt, értekelem, hogy őszintén megmondaná és segítene is benne. Viszont ismerem magamat, fiatal nő vagyok és a hiúságomat biztos sértené még így is, de tudom, hogy túllendülnék ezen és próbálnék azon lenni, hogy változtassak az alakomon.

Talán amit előttem írtak beválhat, próbáljatok meg közös biciklizős, kirándulós programokat csinálni.

2015. ápr. 15. 15:31
 22/40 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes ez a téma. Szóval a nők érzékenyek a külsejükre, ezért nem lehet nekik elmondani, hogy "édesem meghíztál, így már nem vagy szexi nekem, hiszen tudod hogy én a karcsú nőket szeretem". De ha olyan durva érzékeny a külsejére valaki, akkor miért nem figyel oda magától? ahogy nem veszi észre, hogy kidagad a farmerjéből, bevág a bugyi, a melltartó, hogy leül és a melle alatt megjelenik két nagy zsírhurka... erre nem érzékenyek a nők, csak arra hogyha ezt szóvá teszik nekik? Érdekes.
2015. ápr. 15. 15:50
 23/40 anonim ***** válasza:
41%
nem hiszem hogy jogod van megmondani neki hogy mit csináljon a saját testével
2015. ápr. 15. 16:11
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

22-es,

Ha valaki odafigyel magára, esélyes, hogy észreveszi. De attól még nem kell, hogy értékeljük, ha az arcunkba vágják. :)

Sértés nélkül is meg lehet mondani. Az egyik verzió a már említett menjünk együtt valamerre sportolni dolog, ami még plusz közös élményt ad, vagy mit tudom én, drága, mennyire imádtam a csini szűk farmerodat, amelyik már nem jó rád, de jó lenne megint rajtad látni...

Nekem volt párom, aki kedveskedve kis pufimnak hívott, mikor épp nem tetszett neki a látvány, de volt olyan exem, aki simán közölte, hogy olyan a mellem, mint a tejeszascskó. Utóbbit hadd ne kelljen már mosolyogva fogadnom. :)

2015. ápr. 15. 17:34
 25/40 anonim ***** válasza:
69%

Te jo isten, hogy lehet ilyeneket irni, hogy nincs jogod megmondani mit csinaljon a sajat testevel? Mert a lanynak jo, hogy akkora mint egy elefant, izomtomege nincs (nyilvan, mert a felsoteste vekony), csak zsir? Valoban, a parjanak nincs joga megmondani, hogy mit csinaljon, csak akkor senki ne lepodjon meg, ha a kedves parja otthagyja, mondvan nem kivanja mar. Erdekes, ha valaki felteszi azt a kerdest, hogy mennyire fontos a szex egy parkapcsolatban, akkor mindenki irja, hogy az egyik legfontosabb dolog egy parkapcsolatban, de az mar nem szamit, ha valaki nem tesz azert, hogy a masik kivanja ot.

Nyilvan a kis zsirbol a hason nem lehet csak dietaval fogyni, de ha mar akkora zsirtomeg van valakin, akkor mar csak attol, hogy SETAL 6km/h-s sebesseggel heti 4x 40percet, es emellett nem eszik minden este egy tabla csokit, mar attol elindul valami.

Nem eheztetesrol van szo, en no vagyok, napi HATSZOR eszem. 6x, es ez rengeteg, de normalis kaja, ha edesseget kivanok, sovany turo meg feherjepor es kesz. Persze mas kerdes hogy nekem mas a fontos, es le tudok, le is akarok jarni heti 8x edzeni, de a kerdesben szereplo lanynak abszolut nem kene hu de nagy aldozatokat hozni a parja kedveert, akit elvileg szeret.

2015. ápr. 15. 22:24
 26/40 anonim ***** válasza:
52%
ha a lány le akar fogyni azt azért csinálja hogy neki jó legyen, ne azért hogy a párja ne hagyja ott. ha a kérdezőnek már nem kell a barátnője, hagyja ott, ha igen akkor meg fogadja el úgy ahogy van. ha engem a barátom bármilyen változásra akarna kényszerítenicsak hogy velem maradjon kidobnám a fenébe. én sem várnék el tőle semmi ilyesmit.
2015. ápr. 16. 00:44
 27/40 anonim ***** válasza:
81%
kíváncsi vagyok hogy a lány is ott akarná-e hagyni a kérdezőt egyszerre ha felszedne néhány kilót
2015. ápr. 16. 00:46
 28/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs jogom megmondani, hogy mit csináljon magával. Nem kényszerítettem soha semmire. Csak javasoltam, hogy egy kicsit sportosabb legyen. Amúgy meg ezt hagyjátok abba, hogy fogadjam el, úgy ahogy van. A súlyfölösleg olyan dolog, ami ellen lehet tenni, nem azt mondtam, hogy menjen el arcplasztikára, mert van egy ránc a homlokán, vagy én nem tudom. Mégha nem is lenne rajta fölösleg, akkor sem ártana néha mozogni, mert akármilyen vékony is valaki, egészségtelen egész nap ülni egy helyben. Szerintem nem nagy elvárás az, ha heti párszor rááldoz fél órát a futásra. Ez ugyanolyan igényesség, mint az, hogy fürdik valaki, vagy borotválja a hónaljszőrét. Aki ezzel a fogadjam el, úgy ahogy van dumával jön, az elfogadná úgy a társát, hogy nem fürdik soha, vagy nem borotválkozik? Az is ugyanolyan visszataszító látvány, mint a háj. És mit tehet arról a férj/feleség, ha a párja egy lusta dagadék, és csak szedi föl magára a kilókat? Ez nem elfogadás kérdése már. Alapvető igényesség saját maga és mások részére. Ugyanolyan fontos a mozgás, mint a fürdés meg a borotválkozás, meg hasonlók. Továbbra sem akarom otthagyni, csak szeretném, ha fittebb lenne testileg valamivel.
2015. ápr. 16. 14:16
 29/40 anonim ***** válasza:
43%
:)))) elég butus a kérdező, nem hiszem hogy sokáig tart még ez a kapcsolat :(
2015. ápr. 16. 16:24
 30/40 anonim ***** válasza:
60%
Attól nem kell félnie hogy fordított esetben más lenne! A nőknek meg csak a 70 kilós pasik kellenek.
2015. ápr. 16. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!