Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meghízott, mit tegyek?
szerintem ez a termeszetetol is fugg. mert ha nekem ilyen mond a baratom hogy mozogjak tudom hogy valamit lat amit en meg nem, es ilyenkor rogton szobabiciklire ulok, es tornazok is..
persze azert mert besertodom rajta hogy feljon 2kg es mar nem tetszem neki..
nehezen fog menni, mert mi lanyok ilyenek vagyunk.
sztem ulj le vele, es mond el neki, hogy ugylatod picit felszedett. es hogy ha nincs ideje mozogni mi lenne ha estenkent csak gyumit ennetek, es te lemozgatnad rola a felesleget?! aztan lehet eszhez ter :)
Tévedés,a legtöbb lusta nő hízik el,mert beleülnek a kapcsolatba sajnos.
Ez hülyeség,hogy fogadja el,ez miért jogosít fel bárkit is,hogy dagadt zsíros legyen?
Az nem érdekes,hogy nem akar majd hozzáérni?
Szia!
Szerintem beszéld meg vele, hogy közös programként járjatok el együtt futni, biciklizni. Most már csak szép idők jönnek (remélhetőleg) úgyhogy akár erre is hivatkozhatsz. Az hogy utalgatsz rá csak ront a helyzeten, esetleg önutálatot is kiválthat belőle egy idő után. És ha nem sportos a természete, akkor meg ne várd tőle, hogy mert párszor említetted, hogy "egészséges lenne futni" hetente 4-szer el fog jarni. Tarts vele te is, tedd érdekesebbé, így vezesd rá. Aztán ha már egy ideje sikerül rábeszélned, dícsérd meg az alakját, mond hogy látszik, hogy sportol és milyen szexi, stb..
15-ös, köszönöm, ez talán segíteni fog.
16-os, amikor megszerettem, nem ilyen volt. Most akármennyire szeret valaki valakit, ha meghízik, és kétszer akkora lesz, nem hiszem, hogy működne a dolog. Ami nem az ő hibája, azt elfogadom, de a hízás ellen igenis tud/tudna tenni. Azért soha nem szóltam be neki, amiről nem tehet, pedig nem tetszik. De arról, hogy egész nap ül, és 10 m futástól elfárad, az ellen lehet védekezni.
Nem írtad, mennyi idősek vagytok, így az is kérdés, mennyire terveztek hosszú távra. Valahol előttem már kérdezték, tíz-húsz év múlva mit mondasz neki? Cica, menj el plasztikázni, mert sok a ráncod? Neadjisten ha babát vár egyszer..?
Vagy képzeld el fordítva: mi lesz, ha neked lesz pocakod? Hiába vagy sportos, senki sincs folyamatosan ugyanolyan jó kondiban.
Egy nő mindig érzékeny a külsejére, így ha közlöd vele, hogy nyomás sportolni, nem csoda, hogy megsértődik. Én azt is sértőnek találnám, ha a párom közölné, hogy emiatt nincs szex, mert egy egészséges kapcsolatban nem csak arra kéne, hogy felálljon neki, hogy jó a seggem...
Szervezz aktív programokat, menjetek túrázni, vagy együtt kerékpározni, úszni. Még romantikus randi is lehet belőle, mégsem sérted vérig vele. :) Ha pedig beválik, akkor rendszeres közös programmá is válhat.
Időskorban is lehet jól kinézni sőt,csak folyamatosan edzeni kell meg figyelni magadra,vitaminokat enni,diétázni.
Csak a nők kibúvót keresnek,nekem volt egy 14 évvel idősebb szexpartnerem nő,konkrétan bármikor mehetne fitnesz model versenyre,és lám ő nagyon figyel a kajára és magára,sokat edz nagyon sokat úgy,hogy volt egy gyereke is.
Pedig sajnos nálunk percek alatt lemegy a vágy ha nem néz ki jól a lány,nekem is volt ilyen sajnos,és azonnal szakítottam a lánnyal,nem mondtam meg neki miért,mert nem akartam,hogy figyelj drága kövér vagy sajnálom már nem tudsz beindítani,inkább szakítottam vele.
Pedig ő is ígérte így lefogy újra kezd edzeni,semmi én meg már személyi edzővel nyomtam akkor is,ennyit erről.
Ő meg max heti egyszer lement tingilingizni,nem is fogyott semmit és nem is formásodott,kifogás persze volt,hogy hát de ő sokat dolgozik,én is és mégis este 9 után is le tudok menni,ő meg egy non-stop terem mellett lakik ráadásul én kb. 40 percet utazok a teremig mert ott van az edzőm.
Minden kifogás,szülés utáni hízás is,nem kellene zabálni minden mocskot,ott a shop.builder.hu vannak nyalánkságok is amiket ehetsz és nem hízol tőlük még madártej is fehérjéből készítve nagyon finom,egy deka cukor nincsen benne meg semmi hízlaló,most jön,hogy drágább,igen drágább de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!