Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon meghizott mostanában már nem kivánom őt annyira mint régen, de azért megdugom rendszeresen mert nem akarom megbántani, mit tegyek?
Megszívtad öcsém. Sajnállakna közeljövö miatt.
Ugyanebben a helyzetben voltam mint te.
Mondom sorban: célozgatsz, megsértödik, szépen megkéred hogy változtasson, veszekedni fog hogy dagadtnak látod te szemét állat, szakítani fogtok.
Nàlunk annyi, hogy utàna csak ki akart velem békülni és tenni akar a fogyásért. Ne légy naív. Nem fog:D
Van aki így reagál, de aki igazán szereti a párját, de magát nem amiatt amilyen az le fogy. Élő példának itt vagyok én. Nem is figyeltem, gyorsan felszaladtak a kilók, a párom mondta hogy mi van, én a szívemre vettem. Az elején megakartam fojtani, de tudtam hogy igaza van, így nekikezdtem edzeni. Én változtattam, mai napig minden nap ezek, futok, hogy le legyek még egyszer olyan.
20L
Miért nöjön fel? Mert beleszeretett a hercegnöbe és mangalicává változott? Jogosbhogy nem tetszik.
Az ilyen válaszokat vagy màs mangalica írja vagy olyan aki szerencsétlen és fizetne is hogy egy hètig legyen barátnöje
Az én páromnak meg pont az a baja,hogy fogytam :D
De én magam miatt tettem és nem miatta. Ha nem tetszik el kell mondanod neki csak finoman. Aztán vagy megérti vagy besértődik egy időre de meg fog békélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!