Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon meghizott mostanában már nem kivánom őt annyira mint régen, de azért megdugom rendszeresen mert nem akarom megbántani, mit tegyek?
" nem kivánom őt annyira mint régen, de azért megdugom"
...na bazmg....
Beviz Elek
Miért nőjön fel?
1. Problémája van a kapcsolatban, de azt nem teszi szóvá a párjának, hanem eljátssza, hogy minden rendben van.
2. Eljut a problémájával addig, hogy már nem bírja magában tartani, de a párjának nem meri elmondani.
3. Emellett viszont tapló módon viselkedne a párjával (akit elvileg szeret, bár erősen kételkedem benne, hogy tudja mit jelent szeretni).
4. Ráadásul még a stílusa is elég bunkó és gyerekes.
figyi!!! én tökéletesen értem mit mondasz! miket látok néha, és felveszi a cicagatyát…. mindig be is szólok h dagadék az nem nadrág :)
ha nem tetszik a csajod, és pedig én el tudom képzeli :S
akkor egyszerűen csak BD KI A GBE!!!
keress olyat aki tetsztik és akkor leszel szerelmes
addig csak veszekedések meg megcsalások vannak…
más:
neked hogy áll fel ha kinyitod a szemed? :)
kell ez neked?
mentek az utcán kézenfogva és rádmosolyog 1 bombázó
vagy azért h hello fiuka
vagy kiröhög mert 1 undorító zsírgolyóval vagy és nem vele :)
rendes pasinak tünsz mert ezt megkérdezted és a csajok azt imádják csak várd meg még jön 1 olyan aki 110%-ban tetszik..
akkor leszel boldog mikor mentek az utcán és mindenki őt nézi
engem legalábbis ez mindg örömmel tölt el :)
addig meg zsebhokizol v qrvázol…
de akk gumi! :)
még 1x: hagyd ott!
én tudom milyen érzés mikor előkerül 1 régi szerelmed aki plátói volt és közben te mással vagy… köcsög se akarsz lenni meg meg is őrülsz h vele vagy és nem Vele :)
Fura egy stílusban írtad le az tuti :D. Az a legjobb ha egyenesen közlöd vele. "Nem akarlak megbántani blablabla..., de mintha picit felszedtél volna, nagyon örülnék ha picit lefogynál és újra a régi lennél, mert hosszú távon ez gondot jelent és nem igazán tetszik."
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!