Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm meghízott, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm meghízott, nem vonzódom már hozzá. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Értitek, szeretem, és együtt vagyunk már 2 éve, de egyszerűen szaxuálisan nem tud izgalomba hozni, mióta 14 kilót felszedett. Minden okés, de hosszútávon nem nem fog menni, hogy kéthetente tudunk szexelni. Régen minden másnap felkeltette bennem a vágyat. De hosszú távon azt se akarom, hogy olyannal legyen, aki nem vonzódik hozzá. Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben?

2013. aug. 4. 19:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
65%
Finoman említsd meg neki hogy le kéne adnia néhány kilót...
2013. aug. 4. 19:36
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
hízz el te is
 3/29 anonim ***** válasza:
72%
#2 Ez is jó megoldás xD
 4/29 A kérdező kommentje:
Kérlek ne ítéljetek el visszakézből, de nem lehet egy nőnek olyan egyszerűen ezt megmondani, hogy "édesem, az utóbbi időben felszedtél jó pár kilót, és ugyan szeretlek, de nem tudok rád vonzó nőkétn nézni". Ez összetörné. Nők, hasonló helyzetben hogy tudnátok fogadni egy ilyen őszinte, de kemény üzenetet?
2013. aug. 4. 19:38
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Menjetek el együtt sportolni. Teniszezzetek, járjatok uszodába, kerékpározzatok, kocogjatok. Figyelj oda, hogy mennyi szénhidrátot visz be naponta és ennyi. Két hónap alatt el tudja érni a régi súlyát úgy, hogy észre sem veszi, hogy miben mesterkedtél.

Azt pedig nehogy mondd neki, hogy így már nem kívánod, mert akkor lerombolod az önbecsülését és azzal hosszú távon te sem jársz jól.

2013. aug. 4. 19:38
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem a csajnak is feltűnt, hogy kéthetente szexelnek, ha ez nem volt egyértelmű üzenet, akkor semmi se lenne az..
2013. aug. 4. 19:40
 7/29 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem nagyon hízott el akkor csak még szebb lesz tőle...

Legalábbis szerintem :D

Sokak szerintem mondjuk már ez is "túlzás" szerintem meg pont jó, sőt :D

[link]

2013. aug. 4. 19:41
 8/29 anonim ***** válasza:
42%
Erős, és egyenes legyél, és mond meg az igazat. Bár szerintem ez egy baráti kapcsolat felé hajaz, legalábbis amit irtál, hogy 2 év alatt itt tartotok.
2013. aug. 4. 19:42
 9/29 anonim ***** válasza:
80%
Szervezzetek mozgós programokat! :)
2013. aug. 4. 19:42
 10/29 anonim ***** válasza:
87%
#7 ne linkeld már be minden húsos nős kérdéshez ezt a képet, rosszul vagyok tőle..
2013. aug. 4. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!