Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem vonzódom a barátnőmhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vonzódom a barátnőmhöz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem sokkal ket eve vagyunk egyutt, kulon elunk, mindketten 23 evesek, o angol szakon tanul, en gepeszmernoknek. az utóbbi idoben azt vettem eszre, hogy nem gondolok ra annyiszor, ha egyedul vagyok, nem fantazialok rola, és ha mesztelenul latom, nem jovok annyira izgalomba. ugy erzem, mar nem vonzodom hozza. ugyan regen harom evig eveztem, de nem mondhatnám, hogy kigyurt testem lenne, ezert nem ítelkezhetek, de mégis az elmult idoben kicsit azt kell mondjam meggombolyodott, es talan amiatt lehet? rosszul ereznem magma, ha igen, de neki se akarok hazudni, hogy kivanom, ha nem igaz. emellett egyre odamondogatosabb, ami egyre noietlenebbe teszi szerintem. mit kellene tennem? szeretni nagyon szeretem, de szerintem becsapnank egymast, ha egyutt maradnank. mit gondoltok?

2013. júl. 19. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

távolságtartás!

szerintem az a baj, hogy sokat vagytok együtt. találjátok ki hogy akkor most pl 2 hétig semeikőtök smekeresi a másikat, se telefon se fészen nem beszéltek

hiddel utánna hiányozni fog mint állat! :D

2013. júl. 19. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát első ez nem a legjobb megoldás, mert ha így érzi akkor lehet kéthétmúlva se gondolna rá aztán akkor végleg annyi lenne a dolognak.
2013. júl. 19. 12:46
 3/4 anonim válasza:
Én is igy voltam az exemmel, majdnem 2 évig együtt voltunk, de az utolsó néhány hónap csak ilyen huzavona volt, mert nem néztem már rá úgy, mint azelőtt, nem izgatott már fel. Lehet azért, mert túl sokat voltunk együtt és eléggé kiismertem. Szerintem ha túlságosan megismerünk már valakit, akkor megváltozik a szemünkben. Hiába kapaszkodtam belé kézzel-lábbal, be kellett ismernem, hogy ez vonzalom nélkül már nem működik.
2013. júl. 19. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt hallottam,hogy 2 év után maga a szerelem elmúlik és átveszi helyét a szeretet.Ezt én saját tapasztalataim alapján(és még egy jó pár ismerősöm nevében)alá tudom támasztani,hogy ilyenkor megváltozik valami 2 év után.Nekem is volt egy hullámvölgyem,úgy éreztem már nem vagyok őrülten szerelmes,nem akartam már annyit szexelni mint előtte,és azt hittem ez rossz.De nem adtam fel emiatt a kapcsolatot adtam időt.És milyen jól tettem.Rájöttem,hogy már úgy szeretem a páromat,hogy akár az életem is odaadnám azért,hogy ő boldog legyen!Ez nem csak szerelem,ez az igazi és őszinte szeretet amit most 5 év után érzek.És ezt az érzést már soha nem fogom elveszíteni,mert szerintem a szeretet sosem múlik el,mint ahogy a testvéreinket szüleinket szeretjük bármi történjen is!A mai világban meg kell becsülni egy jó párt,mert lehet eldobod magadtól őt egy jobb csaj reményében,de hidd el egy idő után minden kapcsolatodban lenne ilyen hullámvölgy.Remélem kicsit tudtam segíteni! :)
2013. aug. 3. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!