Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb a pasi 20 évvel, miért vonzódom hozzá?
Figyelt kérdés
Mint ahogy leírtam,idősebb a pasi.. Mégis úgy érzem működne vele a dolog,de egy barátom azt mondta,kimutatkozna a korkülömbség. Sokat beszélünk telefonon,folyamatosan találkozókat beszélünk meg.. Pl lehet holnap összejön egy..és nem tudom mire számítsak.. Ti mit tennétek? Hagyjam,ne foglalkozzak vele,úgy hogy szeretem,vagy azt hagyjam,hogy tegye az élet a dolgát?2013. júl. 9. 11:21
2/14 A kérdező kommentje:
Lehet az is,hogy a biztonságot keresem benne,de közben vonzódom is hozzá..Nem rossz hozzám az apám,szóval nemtudom..
2013. júl. 9. 11:29
3/14 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy csak kihasználja a fiatalságod. Ha úgy érzed ez tuti kizárva, akkor esetleg megpróbálhatod.
4/14 anonim válasza:
Hmm nekem 47évesen volt 28 éves nő,igaz csak "letesztelt" szexileg és jó volt vele nagyon,neki is velem..
5/14 A kérdező kommentje:
Igen,ez a fejemben is megfordult,hogy mi van csak ha úgy üti a szelet...és csak egy szimpla estét akar velem?! És ha csak tapasztalat cserét akar? Jajj Istenem...ááá nem tudom :(
2013. júl. 9. 11:32
6/14 anonim válasza:
Nem lehet megmagyarázni miért, nekem is volt egy 20 évvel fiatalabb szeretőm, de házas voltam, mindketten szerelmesek lettünk egymásba. Bármennyire is tiltakoztunk épésszel, az érzés győzött. 3 évig tartott Ő kiszeretett belőlem, elmúlt a fellángolása, azt mondta, és közös megeggyezéssel elhagytuk egymást. Én még sokáig, tán még most is szenvedek utánna, de igaza volt , sok a 20 év korkülönbség!!!!
7/14 A kérdező kommentje:
De gondolom nálatok nem volt iylen,hogy te nem tudtad,hogy mit érez a máik... és elmondtátok egymásnak.. mert a jelek amiket küld nekem az illető semmit nem tudok leszűrni,mit is akar valójában (de nagyon remélem nem egy estét) és remélem nem hiszi azt hogy egy könnyen megszerezhető éjszakás kaland vagyok...
2013. júl. 9. 11:38
8/14 omba válasza:
Elég sok azonos életkorút látok válni, szakítani, a másikat hülyíteni, stb...
Szóval a kor csak egy dolog, egy kapcsolat sok minden másból is áll.
9/14 A kérdező kommentje:
jól tudom.
2013. júl. 9. 14:02
10/14 anonim válasza:
ha nem szerezhet meg olyan könnyen és feladja akkor valszeg csak dugni akart, ha nem adja fel akkor nem hiszem hogy annyi időt feccölne beléd pár dugásra, inkább mennek qrvához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!