Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát van egy pasi akihez vonzódom. De ez kölcsönös. A barátaim nem ajánlják, h elmenjek vele nyáron 3 hétre nyaralni, a pasi 32 én meg 24. Nem is lakunk egymástól messze csak 20km-nyire. Elmenjek vele, ha megteszem megbánom?
Mennyire ismered?
Nyuszi dolog, de ha annyra nem, és kiderül, hogy egyébként idegesít, akkor a harmadik hét már nem lesz olyan vidám.
Menj el vele, érezd jól magad:)
Szerintem előbb melegedjetek össze kicsit...
Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év.
Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy előtte összejöjjetek...
Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok előre tervezni a munkám miatt, Ő meg fél évre előre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok...
:DDD
24 éves vagy, a jó édes anyukádat kéne inkább megkérdezni, nem?
Ugye nem etetnek vagy pelenkáznak? Tudtál már valamiben dönteni ebben a kib. életben, te gyökér?
A nyaralás nem lenne gáz,de 3 hét?? Ha a Maldív-szigetekre,hívna akkor sem mennék 3 hétre.
Ott valamilyen szinten,ki lennél neki szolgáltatva,minden értelemben.
3 hét túl hosszú idő egy emberrel,főleg akkor ha felületes a viszonyotok.
Nem a kilóméterek számítanak!
Én veled egykörű vagyok,nagyjából,és eléggé lazán veszem a kapcsolataimat,de ilyet még én se csinálnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!