Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Hogyan lehet ez? Valami nem stimmel velem?
Most nem igazán tudom milyen jellegű válaszokra válsz.
Mert a szemrehányó válaszokat nem szokták szeretni de álszent meg nem akarok lenni.
Megcsaltad, így az én szememben ribanc vagy de talán, mondom talán azt mondom megérdemelsz egy másik esélyt.
Amúgy belegondoltál már abba, hogy ha ő csalt volna meg előbb akkor te mit csináltál volna? Így látatlanban is megmondom, hogy azonnal szakítottál volna és most is ezt kellene tenned.
Zárd le ezt a kapcsolatot az ő és a te érdekedben is. Bánd meg amit tettél és indulj tiszta lappal.
hogy hogyan lehet azt te is pontosan tudod,ne kelljen már magyarázni.
ennek fuccs.
nincs olyan férfi aki ilyet megbocsájt.
annak örülj,hogy megúsztad épp bőrrel és nem zúzta még le az arcod.
Hát veled tényleg valami baj van.
Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem?
Á tényleg nem értem...
Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!