Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy. Idézem a barátnőmet. Ideális pasi viselkedése?
Tegnap délután együtt elmentünk, hogy vásároljunk neki egy új kabátot. Oké, megvolt, örültünk mind a ketten. Miközben sétáltunk hazafele az utcán elment mellettünk 3 cigány. Persze megjegyezték, hogy milyen jó a segge és mit a f@szt akar egy kis k*csögtől, mint én. Nem vagyok az a z Oké haggyuk ezt annyiban típus, visszafordultam és ebben a pillanatban jön a csoda... vagyis a nőm.., hogy én mi a sz@rt képzelek, miért akarok megverni mindenkit aki ránéz, féltékeny állat vagyok, miért nem tudok úgy viselkedni, mint egy normális pasi?! Csajok (18-23 korosztály) nektek az az IDEÁLIS PASI, aki egy kis nyuszi és hagyja , hogy minden kis féreg átgázoljon rajta??
Nem fogok megváltozni, de azért érdekel a véleményetek.
bort búzát békességet
Dunába lőtt kisebbséget
amúgy a reakció teljesen normális nem látom mi a problémája ezzel bnődnek.
a 4es magáról beszélt nem rólad :D
jaja és a bunyót is megszereti a jéghokitól :P
ebből a szempontból két fajta nő típus van.
én már találkoztam mindkettővel.
a szitu ugyanaz,a reakcióm is ugyanaz,a nők reagálása meg mégis ellentétes.
szóval belém kötött,megtámadott valaki,volt már ilyen többször és levertem,miközben a nő szemtanúja volt.
az egyik típus reakciója erre-ölelgetett utána,puszilgatott,úgy nézet rám,mint egy istenre.
mindenkinek elmondta,hogy egy "hős" vagyok.
a másik meg,fel sem ismerte a helyzet súlyosságát,a fenyegetés komolyságát,hogy ha nem cselekszem,akkor komolyan megsérülhet ő is,meg én is,és ezt mondta utána
-hogyan lehetsz ilyen brutális vadállat?
-az ilyesmit nem így kell elintézni,nagyot csalódtam benned,te egy vadember vagy.
a te szituban meg a csaj nem vágja,hogy ha ilyesmit szó nélkül hagysz,az egyet jelent a becsicskulással,mert rád nézve ugyanolyan sértő egy ilyen megjegyzés és semmi köze a féltékenységhez.
megköveteled a tiszteletet és kész.
ha megtartod a csajt,akkor ezt mond el neki.
mondjuk ez a típus hajlamos rá,hogy előtedd nyalják falják ölelgetik a férfi ismerőseiket,aztán ha szóvá teszed,akkor megincsak jönnek a féltékeny vagy dumával,közben nem vágja,hogy nem féltékenység,hanem egyszerűen ezzel szétalázza a saját krapekját nyilvánosan,töketlennek állítja be mások előtt.
az ilyenekkel már az elején el kell beszélgetni és tisztázni a felállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!