Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is rám gondolt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel mostanában többet beszélek, és tudom hogy tetszik neki valaki. De nem mondja el ki az. A múltkor azt mondta hogy milyen szerencsés a cicám mert velem alszik. Tegnap találkoztunk és eljött hozzánk. Dvd-ztünk ő eközben folyamatosan simogatta a kezem , lábam és állandóan a szemembe nézett. Faggattam hogy ki a lány, mert én (ezek után )magamra gobdoltam. azt mondta h majd elmondja de nem ma. Lehet hogy félt? amikor. kikísértem azt. mondta hogy másnap feltétlen találkoznunk kell. De nem tudtunk mert hófúvás volt. Talán azért fél mert lány létemre 2évvel idoősebb vagyok …
16L
2012. dec. 9. 14:09
1/4 anonim válasza:
Lehet, ahogy így olvasom, pár nap múlva úgy is kiderül. :) Ha neked is tetszik, akkor sok sikert nektek! :)
2/4 anonim válasza:
Hát szerintem, te vagy az a lány :D
Sok sikert nektek :]
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.:) kíváncsi vagyok, nagyon megkedveltem :)
2012. dec. 9. 14:25
4/4 anonim válasza:
Szerintem biztos rád gondolt!Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!