Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolt. Ok rólam, nagyon gáz, hogy iszom egy fiú miatt?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szerelmes vagyok, és az érzés annyira elviselhetetlen hogy már iszom is vagy hetek óta, még nappal, délben is. Nem bírom elviselni hogy ennyire szeretem.2012. ápr. 7. 21:21
1/16 anonim válasza:
nem is az,hogy gáz vagy (pedig az vagy) hanem inkább nagyon gyenge.
2/16 anonim válasza:
jó kifogás, hogy ihass, nagyon gáz
3/16 anonim válasza:
mié nem szerzed meg? ha nem vagy 200kg, és nemv agy bányarém, rengeteg esély van.
4/16 anonim válasza:
Szánalmas! Én is telóról vagyok Küll
5/16 anonim válasza:
Én ugyanigy vagyok csak én férfi vagyok ,de mégsem iszok miatta.Ne csináld mert tönkreteszed magad.
6/16 anonim válasza:
Igen, nagyon gáz. Nem mondom, ha magam alatt vagyok, akkor én is elmegyek egy buliba és jól berúgok nő létemre, kitombol magamat és elfelejtem arra az estére, hogy mi van a magánéletemben (amúgy egyáltalán nem vagyok bulizós). Viszont az, hogy éjjel nappal iszol, az hihetetlenül szánalmas és nagyon gyenge dolog!
7/16 A kérdező kommentje:
Teljesen készen vagyok. Az a baj, hogy magamat ostorozom hogy nem vagyok elég szép, elég jó neki. Mert nem tudom, hogy ő mit érezhet. Neki még sosem volt csaja...Fogalmam sincs mit csináljak
2012. ápr. 7. 21:26
8/16 anonim válasza:
aki részegre issza magát az gáz. akár fiú, akár lány, akár örömében, akár bánatában teszi
9/16 anonim válasza:
ne haragudj de ez gyenge jellemre utal! az ivás nem oldja mega problémákat csak méginkább súlyosbítja őket! elmeséled hogy mi a baj ? miért ilyen reménytelen a dolog ? van esély rá hogy együtt legyetek?
10/16 anonim válasza:
Piálás helyet talán beszélgetnetek kéne ez egy nagyon rossz kifogás a piára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!