Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú aki tetszik 14 éves, pörgős minden hétvégén elvan, cigi-pia. Én pedig hétvégénként tanulok, vagy a barátnőimmel, de nem iszom, és nem is cigizem. Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám? Többet járjak feléjük?
Szóval az volt, hogy rájött, hogy tetszik nekem és ott kérdezgetett, de a hülye fejemmel nem tudtam megmondani neki, hogy mi van.
Azóta ilyen köztes állapotba vagyunk, van amikor érdeklem, és van amikor le se szar.
Mit csináljak, hogy újra észrevegyen?
U.i.: múltkor mikor az osztályban öltözött nem csukta magára az ajtót bementem és megláttam. Tiszta égő volt. Utána mikor meglátott elkezdett röhögni. Gondolom ez normális.
deszaaaaarxDDD
tipikus bizonyíték amikor a szerelem elvakít:)
ha megakarod magad kímélni.. akkor ne legyeskedj körülötte és kerüld el messze a srácot és a társaságát...na, de ha lukasztást akarsz meg egyéb jó dolgokat hát te tudod.. saját életed, te döntésed.
ijjjj:D
itt latszik, hogy a csajoknak a bunko pasi kell:D
Szerintem egy hozzád hasonlóan normális, jó fej, aranyos fiú kell neked, aki nem csinál ennyi hülyeséget... majd csak megtalálod :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!