Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolt. Ok rólam, nagyon gáz, hogy iszom egy fiú miatt?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szerelmes vagyok, és az érzés annyira elviselhetetlen hogy már iszom is vagy hetek óta, még nappal, délben is. Nem bírom elviselni hogy ennyire szeretem.2012. ápr. 7. 21:21
11/16 anonim válasza:
attól, hogy iszol se szebb sem erősebb nem leszel és nem is fogsz jobban kelleni neki. gondold végig logikusan az egészet. ha alkoholista lettél gratulálok, ha nem akkor pedig egy srác miatt nem éri meg , tudom snassz szöveg, de nem véletlenül mondogatják.nem fog megvigasztalni és az öledbe omlani. nem kellesz neki . melyik férfi akarsz részeges barátnőt?
12/16 anonim válasza:
Minek futsz olyan szekér után amelyik nem vesz fel,tehát miért "túráztatod" magad ilyen formában,hogy kész vagy és inni kezdesz!?26n
13/16 ASOT válasza:
Bazzd meg! Nem zavar h nem egy szakításról vagy megcsalásról van szó?? vagy h elhagyott életed szerelme???
Ez semmi!!!
mi lesz veled ha tényleg valami tragédia ér??? A szakadékba veted magad?
14/16 anonim válasza:
Egy NŐBEN legyen annyi tartás, hogy nem vedel mint valami kocsmatöltelék! Szedd össze magad, mert hihetetlenül gyenge jellem vagy!!!
15/16 anonim válasza:
És az hogy esne, ha azért nem kellenél neki, mert tudatosan teszed magad alkoholfüggővé?
Ne sajnáltasd magad, hanem kérdezd meg. Akármit is fog válaszolni, ezerszer kellemesebb helyzet lesz, mint így.
16/16 anonim válasza:
szerintem ez gyávaság. Ha iszol,attól még nem fog elmúlni a bánatod,és ő sem fog hirtelen egyik pillanatról a másikra beléd szeretni.Csak magadat pusztítod és sajnáltatod ezzel. Ha a srác nem tudja,mit érzel iránta,akkor mondd el neki, beszéljétek meg,mert mégiscsak jobb,ha pontosan tudjátok,hogy mi is a helyzet.A fájdalmat meg ne akard elfolytani magadban különböző modokon,hanem éld meg!Állj a saját lábadra végre,és nézz szembe a helyzettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!