Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy. Idézem a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy. Idézem a barátnőmet. Ideális pasi viselkedése?

Figyelt kérdés

Tegnap délután együtt elmentünk, hogy vásároljunk neki egy új kabátot. Oké, megvolt, örültünk mind a ketten. Miközben sétáltunk hazafele az utcán elment mellettünk 3 cigány. Persze megjegyezték, hogy milyen jó a segge és mit a f@szt akar egy kis k*csögtől, mint én. Nem vagyok az a z Oké haggyuk ezt annyiban típus, visszafordultam és ebben a pillanatban jön a csoda... vagyis a nőm.., hogy én mi a sz@rt képzelek, miért akarok megverni mindenkit aki ránéz, féltékeny állat vagyok, miért nem tudok úgy viselkedni, mint egy normális pasi?! Csajok (18-23 korosztály) nektek az az IDEÁLIS PASI, aki egy kis nyuszi és hagyja , hogy minden kis féreg átgázoljon rajta??

Nem fogok megváltozni, de azért érdekel a véleményetek.

2012. dec. 10. 00:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"mondjuk ez a típus hajlamos rá,hogy előtedd nyalják falják ölelgetik a férfi ismerőseiket,aztán ha szóvá teszed,akkor megincsak jönnek a féltékeny vagy dumával,közben nem vágja,hogy nem féltékenység,hanem egyszerűen ezzel szétalázza a saját krapekját nyilvánosan,töketlennek állítja be mások előtt"

Én is az "ilyenek" közé tartozom. Rühellem a féltékenységi jeleneteket. Vannak férfi barátaim, ismerőseim, akiket szívesen megölelek. Nem hinném, hogy ezzel megaláznék bárkit is, aki így érzi, annak szerintem komoly baja van az önértékelésével.

Ezzel szemben tetszik, ha valaki ki mer állni magáért. A kérdezőt megsértették a barátnőjével együtt, úgyhogy ha nem verekedni akart, csak visszaszólni, tisztázni a helyzetet, akkor azt mondom: Jól tette volna.

Viszont van különbség a megsértettek, kiállok érted/magamért emberek között, meg a "kinyomom a szemed, ha ránézel a csajomra" típusúak között. Ezt az "olyanokkal" azonnal tisztázni kell, bár én eleve nem szívesen közösködöm "olyanokkal", akik szeretnek balhét, jelenetet csinálni.

2012. dec. 10. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam alap, hogy megvédem a barátnőmet. Mondjuk én nézek ki úgy, hogy nem igazán mernek beszólogatni.
2012. dec. 10. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!