Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben a pasi viselkedése és testbeszéde teljesen következetlen (egyszer nagyon nyitott, közvetlen megérint, felém hajol, máskor viszont karba tett vagy zsebre tett kézzel ül, és olyankor a hangnem is fagyossá válik). Miért lehet ez?
nyilván körülményektől is függ, de én arratippelnék
1. zavarban van
2. a beszélgetés témái, és az adott válaszaida reagál
3. van vmi problémája ami néha előjön vagy téma kpcsán vagy éppen rágondol
4. tanult testbeszédet, de néha megfeletkezik magáról :D
Szerintem ez a testbeszédre figyelés egy nagy marhaság.
Én pl ha tudom, hogy ilyen ezoterikus, önjelölt pszichológus csajjal találkozok, akkor el tudom játszani a testbeszédemmel akár azt is, hogy érdekel, akár azt is, hogy nem. Amit éppen akarok, ő meg benyalja.
Jobb lenne, ha nem a testbeszédére figyelnél, hanem arra, hogy megismerd, és arra, hogy ha már 3 randin túl vagytok, akkor talán nem véletlenül akar veled mindig találkozni.
Közben meg te a karba tett kezeit figyeled.
Lehet, hogy a te testbeszéded meg teljesen elutasító, vagy nem mutatod ki, hogy mennyire tetszik neked.
Az is lehet, hogy izgul és ki-be mozog a helyzetekből.
Oldd fel a feszültségét, 3 randira senki nem megy el, aki nem akar semmit a másiktól.
És kezdeményezz, valószínűleg nem érzi, hogy bejönne neked, mert te állandóan csak elemzed, nem pedig odaadóan, befogadóan viszonyulsz hozzá. Több spontaneitás kellene.
Én pl észrevettem magamon, hogy akkor vagyok a legnyitottabb, amikor karba teszem a kezemet... a testbeszéd elemzés nálam totál nem működik. Egyszerűen ha karban vannak a kezeim, akkor vagyok magabiztosabb, nem lógnak össze vissza a kezeim, nem vonják el a figyelmemet, összeszedettebbek a gondolataim. És én karba tett kézzel is tudok mosolyogni, érdeklődő lenni.
A testbeszéd elemzés egy áltudomány, kb annyiszor jön be, mint ahányszor kudarcot vall. Mint a horoszkóp.
Szerintem a pasid már rég csókolózna, te meg még mindig a testbeszédét elemzed. Emiatt bizonytalan.
ma 11:59
Ha megpróbálod eljátszani, akkor annyit tud meg rólad akivel vagy, hogy megjátszod magad. De elhitetni semmit se fogsz tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!