Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Hogyan lehet ez? Valami nem stimmel velem?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Legalábbis úgy tudtam. Rájött és most hát nem éppen rózsás a viszonyunk. Szeretném nagyon hogy meg bocsájtson de nem tudom mi lesz. Ráadásul nem is volt jó a másik sráccal úgy értem nem érzek iránta semmit. Azt hiszem beteg vagyok .2012. dec. 13. 00:25
11/14 A kérdező kommentje:
Jól esne pár bizalommal tele üzenet, hozzászólás is.....:(
2012. dec. 16. 15:55
12/14 Nikol08 válasza:
Szia!
Kiváncsiságból csináltad, vagy összevesztél a barátoddal, ami miatt megcsaltad?
Nehéz lesz a barátodnak megbocsátani, sok idő kell, de ha nagyon szeret, akkor rendbe fog jönni.
Csak a bizalmi szintjét nehéz lesz visszahozni, az sok idő lesz, hogy újra megbízzon benned.
Ne csüggedj, ha szereted az idő mindent helyre tesz.
Éreztesd vele, hogy szereted és akarod, és nem érdekel téged a haverod. De nem kell túl sokat felhoznod ezt a hülyeségedet, mert akkor nem fogja elfelejteni azt amit tettél. Érted? Fel a fejjel! :D
13/14 anonim válasza:
Én csak együttérzésemet tudom kifejezni. Én is megcsaltam, de ő még nem tudja. Holnap beszélek vele, ha addig el nem süllyedek a föld alá. De muszáj lesz. Majd meglátjuk.
Remélem sikerül rendeznetek, ahogy mindenkinek a legjobb.
14/14 anonim válasza:
az én bnőm is ribanc, vele maradtam de ha kapnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot elfogadnám. ennek ellenére szeretem csak már bosszúból és összefekszek valakivel. persze ő is visszasírta magát mert "nem volt jó". ugye nagyobb pénisz = nagyobb vonzódás. fizika, nehézségi erők, stb... ha veled marad sokat kell gürizned mert én 3 év alatt nem felejtettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!