Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meghízott, nem vonzódom már hozzá. Mitévő legyek?
Na igen, nekem is van egy ismerősöm, aki hasonló helyzetben van, csak ő megmondta a feleségének, aki lexarja, a pasi meg csalja össze-vissza. Ha én lennék a lány, tuti nagyon rosszul esne, de ha értelmes, akkor óvatosan valahogy a tudtára adhatod. Viszont azon érdemes elgondolkodnod, hogy ha most ilyesmi az alkata, lehet, hogy épp még most le tud fogyni, de később megint visszaszedi, és egy egész életen át nem biztos, hogy lesz kedve, ereje folyamatosan fogyózni.
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Ha az anyja is dundusabb alkat, akkor ő is az lesz.
Jaja! Közös program közös sport kell!
Így is lehet h magára veszi majd de nem baj, az sem baj ha ráébred h megváltozott, menj sportoljatok közösen.
Ezért nem ítélhet el senki mert így már nem kívánod.
Meglehet a hízása nélkül is most itt lennél, csak kerested a magyarázatot, s kapóra jött... Lépj ki a kapcsolatból, ha nem vonzódsz már hozzá, mert amit írtál "szeretem"-et, az már kilépés a barátzónába!!!
Vicc: azokon a kéthetenként-eken legyen Ő felül!
Segítsd a fogyásban.
Én is átéltem ezt az exem mellett. Az az igazság, hogy ő nagyon rosszul állt hozzá: szekált, hogy nézek ki, ami az utolsó önbizalmam is összetörte, viszont nem segített, pedig idővel kértem is.
Ami nálam felmerült: kísérjen el futni, legyen hajlandó vacsorára velem enni "nyúltápot", ne kelljen már folyton pörköltet főznöm neki. Járjunk el táncolni, táncórákra. Ha otthon tornázom, arra az időre menjen ki a szobából.
Ja és persze ha ajándékot ad, az ne csoki legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!