Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm meghízott, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm meghízott, nem vonzódom már hozzá. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Értitek, szeretem, és együtt vagyunk már 2 éve, de egyszerűen szaxuálisan nem tud izgalomba hozni, mióta 14 kilót felszedett. Minden okés, de hosszútávon nem nem fog menni, hogy kéthetente tudunk szexelni. Régen minden másnap felkeltette bennem a vágyat. De hosszú távon azt se akarom, hogy olyannal legyen, aki nem vonzódik hozzá. Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben?

2013. aug. 4. 19:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sokszor kesereg miatta, de én mindig azt mondom neki, hogy én olyannak szeretem, amilyen. Mert így van, most hogy ez van, attól még szeretem, de nem tudok rá úgy nézni. De lehet, hogy ez vissza is tartja a konkrét lépésektől.

Belekezdett már párszor, de abbahagyta egy idő után. Pedig volt, hogy munka után direkt olyat főztem neki többször is, amit ehetett, vagy leszerveztem kettőnknek egy ilyen alapíványi futóversenyt.

Ha most elmondanám ezt neki, úgy érzem azt a maradék önbizalmát is összetörném, ami megmaradt neki gyerekkorából, mert az apja nem kegyelmezett neki a rossz szavakkal anno.

2013. aug. 4. 20:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kemény szavakkal illetni. Igazából mondani se nagyon kell. Ha kesereg, akkor olyasmit mondj, hogy ne aggódj drágám, így is szeretlek, a kilók meg jönnek-mennek, ha szeretnéd leadni, segítek benne.

Viszont!

A fogyás nem alkalmi dolog. Azzal, hogy egy futóversenyre elmentek, nem fog változni semmi. Ha naponta-kétnaponta mész vele, annak már lesz eredménye. Ugyanez a kajával. Türelmesnek, következetesnek és kitartónak kell lenni. És ha önbizalomproblémái vannak, akkor bizony fokozottan mellette kell állnod.

2013. aug. 4. 20:38
 23/29 anonim válasza:
100%
Én 60 kiló voltam amikor összejöttem 11 hónapja a barátommal,most 50 vagyok. Nem mondott semmit, egyszerűen nem hagyta hogy unalmamban zabáljak és annyit szexeltünk hogy 3 hónap alatt lefogytam..:D Ha keseregtem a súlyom miatt annyit mondott hogy ő szeret ahogy vagyok,de ha bánt akkor miért nem fogyok le? Nem érte hanem magamért. Megértette velem hogy a sok kesergésnél sokkal egyszerűbb lefogyni.
2013. aug. 4. 22:34
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd a fenébe, fiatal vagy még gondolom, nem kell egy nő mellett meghalni...
2013. aug. 4. 23:11
 25/29 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél neki ruhákat...nagyon szépeket, amilyeneket nagyon szeret. Nézd meg a mostani méretét, és 2vel kisebbet vegyél neki... na majd az észheztéríti. És fokozatosan csökkentsd a ruhaméreteket,amíg el nem éri a régi alkatát. Ezt én sem venném rossz néven , mintha a szemembe mondanák hogy dagadtan nem kellesz a kutyának se . :)
2013. aug. 4. 23:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki! Hidd el én örülnék, ha valaki aki közel van hozzám megmondaná a szemembe, hogy ideje változtatni! És ahogyan te is mondtad ő is kesereg miatta! Kezdjetek el együtt edzeni, futni eljárni és kicsit egészségesebben enni! És persze ne hagyd, hogy unalmában egyen, és szexeljetek sokat (az is nagyon jó kalória égető tud lenni!)
2013. aug. 5. 01:07
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? szólj nekem, én pont az ilyen csajokat imádom:))!!!
2013. szept. 12. 00:26
 28/29 anonim ***** válasza:
95%

nem tudod megváltoztatni.

az egészséges életre törekvés egy idő után magától kell,hogy jöjjön az emberben alap igényként.

ő ezzel az állapotával azt mutatja,hogy nem akar megfelelni neked.

én nemrégen szakítottam hasonló okból a barátnőmmel.

hiába jöttünk ki jól,de a hízása miatt ha akartam ha nem belelankadt a farkam annyira nem kívántam.

ez meg előbb utóbb kihatott a kapcsolat minden területére.

edzőként tőlem mindent tudott a helyes táplálkozásról az edzések típusairól,napi szinten látta,hogy mit eszem,sőt ő csinálta meg nekem és mit edzem,de őt nem lehetett se szép szóval,se finoman,se durván rávenni életmód váltásra,rendszeres edzésre meg főleg nem.

még egy fél órás sz-ar bringázás is veszekedésbe fulladt vele,mert tudta,hogy számomra ez mennyire fontos.

nincsen mit tenni,igényesebb nőt kell választani az ilyen lustákat meg hanyagolni.

az edzetlen női szépség és a fiatalos anyagcsere 23-24 éves korig tart ki,utána vége edzés és normális táplálkozás nélkül.

ha meg egy életre tervezek,akkor ne kelljen már tehenet dugnom amikor kapok bármikor szépet és sportosat.

2014. máj. 25. 02:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha nem kell, add ide nekem :). Imádom a duci csajokat!
2015. dec. 22. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!