Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom meghizott az utóbbi pár évben, hogy vegyem rá hogy kicsit fogyjon?
Figyelt kérdés
Környezetében mindenki cikizi, de őt ez nem érdekli.2013. júl. 4. 16:22
3/15 A kérdező kommentje:
beszéltem már vele, párszor igérte is, hogy lefogy, de nem tesz semmit ennek érdekében.
2013. júl. 4. 16:27
4/15 anonim válasza:
Magyarul politikus a barátod...ígérte.
5/15 anonim válasza:
minél jobban piszkálja mindenki, annál dacosabb lesz
ezzel célt nem érsz el, különben is ha maga akarja,
miért hány kilo, milyen magas? N
6/15 A kérdező kommentje:
nem állitottam mérlegre, nem tudom hány kg.
2013. júl. 4. 16:46
7/15 anonim válasza:
Te főzöl neki? Főzz egészségesebb ételeket, amelyekben kevesebb hizlaló van. Hívd el sétálni, kirándulni, táncolni.
8/15 A kérdező kommentje:
nem én főzök neki. nem szeret sétálni, táncolni.
2013. júl. 4. 17:09
9/15 anonim válasza:
kergesd meg minden nap vasvillával és hidd el futásnak ered a lába és ha kezd kifáradni bökj párat a fenekébe :D
10/15 anonim válasza:
Most elég furán érzem magam, azok után, hogy a hivatalos írások szerint a nők mesterei a manipulációnak és a különféle játékoknak! De legyen! :)
Az erőszakos ráparancsolás csak dacot szül, de az ilyesmit már kisgyerekeknél is meg lehet figyelni. A belső motiváció a kulcs! Látványosan, úgy, hogy ő is észrevegye kezdjen el érdekelni több más, kisportolt fickó! Legyen csak féltékeny és akkor majd rászánja magát! Ettől erősebb hajtóerő, mint hogy elveszítheti a barátnőjét, nem is létezik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!