Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom meghizott az utóbbi pár évben, hogy vegyem rá hogy kicsit fogyjon?
Szóval csald meg sportolókkal :)
Komolyra fordítva, tényleg beszélj vele, hogy vékonyan jobban tetszett, és ha ennek ellenére sem csinálja, akkor fogadd el, vagy lépj le!
Féltékennyé tenni baromság (tipikus női észre vall), rosszul is elsülhet.
Az én barátom kicsit hízott a pocakjára, de sportol azért.
Mondom neki mindig, hogy szerintem a pocak nem vonzó, meg mutogatok néha képeket kockás hasú fiúkról.
Mindig nevetünk ezen, sosincs vita vagy ráerőszakolás, csak éreztetem, hogy nekem mi tetszik és mi nem.
Őt pedig érdekli a véleményem és igyekszik figyelni az étkezésére, sportol.Sokszor észreveszem, hogy kevesebbet eszik és kerüli a zsíros ételeket is.
Ehhez azért az kell leginkább, hogy tudja, hogy neked így nem tetszik és akarjon is tenni ellene.
Húzzál ki most már futni,te hájas disznó! Fogadok,hogy tükör nélkül már nem is látod a saját farkadat!
Egyszer mondd neki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!