Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meghízott, mit csináljak (tovább)?
igazán szerethetted akkor ha ennyitől "kiszerettél" belőle...pff...az én párom is szedett fel 25 kilót (igaz nem 3 hónap alatt) de akkor sem szerettem/szeretem kevésbé mint előtte...
amúgy az előttem szólóknak igaza lehet...
N22
Nem tudom mit vagytok ezen felháborodva... ha a barátom hízna 15-20kg-t én se különösebben örülnék neki, nem a 15-20 kilóval dagadtabb énjébe szerettem bele...
Valszeg nem dobnám reflexből, de azért szólnék neki, hogy kezdjen magával valamit, mert így nem igazán vonzó, és ha én töröm magam, hogy tetszek neki, akkor ezt fordítva is elvárható.
De ha ti szerettek önmagatokra igénytelenek lenni, meg elfogadjátok, ha valaki önmaga totálisan elhanyagolt, igénytelen énjévé váljon, akkor hajrá... -.-
Szóval kérdező javasold a barátnődnek, hogy fogyjon le, mert így kevésbé tartod vonzónak, plusz nem is olyan egészséges ilyen rövid idő alatt ennyit hízni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!