Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? ( kérlek olvasd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? ( kérlek olvasd tovább, elég komoly )

Figyelt kérdés

Barátnőmön észrevettem hogy sokszor csak úgy nekiáll szomorkodni. Nemakarta eddig elmondani, de most elmondta hogy miért. Már Kb 1 hónapja aról álmodik hogy én összejövök egy másik lánnyal. Minden este. Mivel nagyon Szerelmesek vagyunk és tudjuk hogy örökre együtt maradunk így nemértjük mért álmodja. Így azt tanácsoltam neki, hogy mivel ő álmodja küzjön az álmában értem, tehát irányítsa az álmát. De már van amikor alszok mellette és akkor is azt álmodja.

Tudjuk mind a 2 en hogy soha nem jönnék össze azzal a lánnyal, mert ő neekm a legfontosabb. De csak ezt álmodja :/ Már lassan fél elaludni.

egyébb info.: 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és ezalatt a 4 hónap alatt 1x sem veszekedtünk.

Ha bárkinél ilyesmi előfordult, vagy vmi hasznos tippet, tanácsot tud mondani, az kérem írja már le.

( idióta megjegyzéseket kerüljétek, mert ez NEM VICC ) :'(

2012. aug. 23. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egy konkrét lányról álmodik, vagy csak egy lányról

persze, h nem akarod megcsalni, egyértelmű, ez csak egy álom

az álmot nem lehet irányítani

teljesen másról szólnak valójában, mint aminek tűnnek, nyugi

ha azt álmodja, h zombiként kaszabolja a fél várost, akkor zombi?

2012. aug. 23. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd féltékeny és tudat alatt is ezen rágódik.Azért álmodja ezt.Nem kell neki semmin aggódni,ezt neki kell magába elrendezni különben nem lesz változás.
2012. aug. 23. 21:52
 3/11 A kérdező kommentje:
egy konkrét lányról szól. tudom hülyeség az egész, de neki ez nagyon rosz érzés. az álmaidat meg eleht irányítani! nem 100% ban amit épp te akarsz de hasonló!
2012. aug. 23. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy ne vegye ennyire komolyan az álmát - ez csak egy álom!!!! Nem kell neki akkora jelentőséget tulajdonítani.
2012. aug. 23. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:

az álmot valamilyen mértékben lehet befolyásolni, de tudatosan irányítani nem lehet

pont ez a lényege az álomnak, és ezért nem értjük őket

2012. aug. 23. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam hetekig, hogy a barátom megcsal, minden éjjel, bár ott volt némi oka is...

De régebben pl meg egyfolytában azt álmodtam, hogy üldöznek és meg akarnak ölni de azt évekig... Már annyira rutinos voltam a menekülésben, hogy még az irreális helyzetekben is lazán el tudtam futni, bújni stb...

Az álmok inkább a belső feszültséget fejezik ki, mint a valódi fenyegetést.

2012. aug. 23. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már ilyet. Na és? Ez csak egy álom. :D Imádom a barátomat, és ő is engem. :)
2012. aug. 23. 21:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ez csk álom, ne vegye komolyan, de nagyon rosz neki mert nagyon valósághűen álmodja :(
2012. aug. 23. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
4 hónap után ilyen bátran kijelented, hogy örökre együtt maradtok? :D de aranyos
2012. aug. 23. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert igazából féltékeny és fél ettől...gondolkodott ezen, még ha tudja is hogy nem csalnád meg, de eszébe jutott, egyszer ezt álmodta, utána pedig elkezdett ezen rágódni, így még többször álmodja. Nem bízik meg benned, féltékeny, kevésnek érzi magát hozzád.
2012. aug. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!