Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az első komoly, és hosszabb kapcsolat után, körülbelül mennyi idő múlva vagytok képesek tovább lépni?
Most nem azért, hogy Őt védjem, de amikor nekem lett vége a hosszabb kapcsolatomnak, nekem se volt kedvem máshoz...
Másrészt mondtam neki, ha zavarja bármi akkor nyíltan mondja meg, mert én azt jobban preferálom... Akkor is ezt mondta, hogy most még friss ez neki...
3. vagyok.
legyél mellette, ha szüksége lenne rád, kerüljetek közelebb egymáshoz, és így több esélyed van. Lehet, hogy sikerül hamarabb elfelejttetned vele, ha közelebb kerültök egymáshoz (egyenlőre csak barátilag!)
Utolsó!
Köszi, egyenlőre én is így tervezem, bár néha eléggé félreérthető, valamiért nem akar konkrét választ adni semmire... De nem is hülyít, vagy ilyesmi...
3,5 éves kapcsolatom után 8 hónap kellett hogy kiheverjem.
Igaz gondoskodott róla hogy megutáljam és könnyebb legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!