Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első komoly kapcsolatomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első komoly kapcsolatomban vagyok (2év) Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
az a baj úgy érzem h elég volt már:SÚj barátot szeretnék de még vonzódok a mosikhozde lehet csak testileg. Többször kerestem másik pasit de egyik sem volt olyan aki az összes rigolyámat ugyhogy inkább maradtam a mostaninál.Igazából nem tommegítélni h szeretem vagy csak félek egy új kapcsolatot elkezdeni:S 18/L
2010. nov. 3. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Most erre mit lehet írni? Keress mást.
2010. nov. 3. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
De nekem nem olyan egyszerü mint neked:SAz egész családom nagyon oda van ettőla fiútól.Kivétel nélkül mindenki azt mondja h nah megfogtam az isten lábát mert ő nagyon megértő és figyelem szóval abszolút egy rendes pasi.Ha most elhagyom akkor mi vár rám?nem lesz még egy ilyen mint ő:Snem éltem ki magam:S18vagyok és még csak vele feküdtem le.Mással is szeretném átélni a szexet,de megcsalni nem lennék képes.Nem érdemli meg h megbántsam:S
2010. nov. 3. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

ismét bebizonyosodott, hogy a nőknek semmi sem jó:)

már bocs :D

hogy is van az a vicc, amikor a nők férjet vehetnek maguknak, és lépkednek felfelé az áruház szintjein? ;)

2010. nov. 3. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha fontosabb neked az hogy ágyba bújj még más pasikkal,akkor nem szereted már igazán.Ne érdekeljen a családod,a te életed,nem az övéké.Ha így érzel,akkor szakíts vele,úgysem lesz hosszútávú.Hidd el,majd megtalálod azt a valakit aki mellett nem akarsz már többet.Fiatal vagy még,előtted az élet.
2010. nov. 3. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)Még várok segítséget:S
2010. nov. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!