Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő után feküdtetek le az első komoly pasitokkal?
kb. 2-2,5 hónap (én 20 voltam ő meg 24)
23/l
Gáz, vagy nem, én az összejövetelünk napján. Buliztunk, hazamentünk, nagyon kívántuk egymást, lefeküdtünk. :) Ennyi, és nem bántam meg. A mai napig együtt vagyunk.
Az első fiúval, akivel lefeküdtem 1,5 hét után történt meg. Azt se bántam meg. Ha egyszer kívántuk egymást, akkor nem fogok várni hónapokig, csak azért, mert az az "elfogadott".
Egyet értek az előttem szólóval. :)
Az exbarátommal, akivel a 100. napon feküdtünk le, picivel több, mint 8 hónapig voltunk együtt, pedig 15 éves voltam. Szóval korhoz sem lehet kötni...
A párommal több, mint fél éve szeretjük egymást, a kapcsolatunk hatodik napján már szeretkeztünk. Szeretem és ő is engem, pedig nagyon hamar feküdtünk le és lám, még mindig együtt vagyunk. :)
Szóval, nem az a lényeg, hogy mikor szeretkezik az ember, hanem hogy ő mikor érzi úgy, hogy készen áll rá és hogy mennyire szereti a másik felet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!