Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm meghízott, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm meghízott, mit csináljak (tovább)?

Figyelt kérdés
Barátnőmet nem láttam kb 3 hónapig egyéb okok miatt, és hízott vagy 15-20 kgot, nagyon ronda lett, kiszerettem belőle. Ti mit csinálnátok?
2012. szept. 2. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
hü, az a 15-20 kg tényleg komoly ennyi idő alatt. Esetleg lehet valami baja van. És lehet hogy az váltotta ezt ki belőle, hogy nem látott téged 3 hónapig, aztán most meg még dobnád is naa, az megadná a végső lökést a szuper élhízáshoz. Amúgy szexeljetek sokat és akkor lefogy :3
2012. szept. 2. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne attól igénytelen, mert meghízott? Én ismerek olyan nőt, aki nádszál vékony volt, pajzsmirigy baja van és nagyon meghízott. Ha a fene fenét eszik, akkor sem tud lefogyni, pedig nagyon keveset is eszik. 2-3 kilónál már örül szerencsétlen, mint majom a farkának. És egyáltalán nem igénytelen, szép ápolt nő.

15-20 kiló elég sok 3hónap alatt. Nem ártana felkeresni egy orvost. Ha nincs semmi baja és nem betegség miatt hízott, akkor finoman említsd meg neki, hogy jó lenne ha lefogyna. Valószínűleg ő is érzi azt, hogy így nem jó. Én is híztam 10 kilót , olyan munkám volt, hogy nem nagyon volt idő enni, ezért nem néztem, hogy mit eszek a lényeg az volt, hogy minél gyorsabban minél laktatóbb kaját egyek, de ennek a hatását éreztem is, abszolút nem volt kényelmes, mozgás nehezebben ment, gyorsabban elfáradtam. Rövid időn belül beláttam, hogy ez nem jó, már majdnem visszanyertem régi alakomat, sokkal jobban érzem magam és nem a kinézet miatt, hanem fizikálisan.

Gondolkozz el azon őszintén, hogy szeretted-e igazán azt a lányt és ha igen (véleményem szerint nem), akkor mit is szerettél benne, mert csak az alakja változott, más nem, az alakon meg lehet változtatni.

2012. szept. 3. 02:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Mond meg neki egyenesen,hogy sajnos nem tetszik neked,nem kell durván mond azt,első körben:,,Édes tudod,hogy szeretlek,de nekem ez így nem tetszik én nem ebbe a formádba szerettem bele,hanem abba amilyen régen volt.Én szívesen segítek bármibe de legyél szíves kezdjél magaddal valamit,mert tudod jól nekem a csinos alak jön be".

Ha erre nem tesz semmit,hanem jön a ,,szeretsz fogadj el így is", akkor elbúcsúznék tőle szépen,mert nekem olyan nő nem kell,aki nem tiptop és nem figyel oda magára.

2012. nov. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!