Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit meghizott a baratnőm mit tegyek?
Hello
Nos 2 év jöttünk össze volt már pici felesleg rajta L25
Tudattam vele mar elejen mondta is hogy tudja azon van h leadja, ennek meg is örültem.Próbáltam elején finom rávezetni vettem neki fitness-es ruhat, sulyzot, szivacsot....jöttek mindig az igéretek hogy majd hétfőn majd ekkor ... Eltelt 2 év persze megjelenet kicsi uszogumi, a jo oreg narancsbor....Most eléggé hullámvolgybe került a kapcsolatunk, felhoztam neki ezt is hogy miért vert at miert hitegetett, én szerettem volna kzoos sportokat, futas... egészséges életet élni vele, és egy fit formas testel neki vágni a gyermek vállalásnak ami mint természetes kilokkak felszedésevél jár.Én mondtam neki hogy másabb lenne kapcsolatunk gyerek utan jobban meghizna és ha most sem sportolt, gyerek mellett főleg nem fog.
Most ott tartunk hogy azt mondja hogy vagy elfogadom igy vagy nem... :/
(nem túlsulyrol beszélek amikor megismerkedtunk csak hat kicsit vastagabb comb, narancsbor...)
Én úgy érzem mindent megtettem a finom rávezetéstől az egyenes igazságig, de ő nem látja be csak azt fujja hogy vagy elfogadom igy vagy nem ... nem értem hogy miattam ás a kozos jovünkért miért nem tudja megtenni...
#3 Szokjuk már meg hogy valaki nem "hízásra hajlamos" hanem "zabálásra hajlamos", illetve "kevés mozgásra hajlamos".
A múltkor is próbálta magyarázni egy csaj a kövérségének okait de majdnem megfulladt a nagy pajzsmirigyezés közben úgy tömte magába a nasit.
Hat koszonom a valaszokat valoszinu szakitas lesz, igy o is ugy elheti az eletet ahogy szeretne es en is.
( hozza teszem hogy kozolte hogy ha majd szakitunk meglatom h kitt vesztettem el mert hogy mennyire fitness alkat lesz utana ...
Mondom szep, jo gyerekes vagy... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!