Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit meghizott a baratnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit meghizott a baratnőm mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hello

Nos 2 év jöttünk össze volt már pici felesleg rajta L25

Tudattam vele mar elejen mondta is hogy tudja azon van h leadja, ennek meg is örültem.Próbáltam elején finom rávezetni vettem neki fitness-es ruhat, sulyzot, szivacsot....jöttek mindig az igéretek hogy majd hétfőn majd ekkor ... Eltelt 2 év persze megjelenet kicsi uszogumi, a jo oreg narancsbor....Most eléggé hullámvolgybe került a kapcsolatunk, felhoztam neki ezt is hogy miért vert at miert hitegetett, én szerettem volna kzoos sportokat, futas... egészséges életet élni vele, és egy fit formas testel neki vágni a gyermek vállalásnak ami mint természetes kilokkak felszedésevél jár.Én mondtam neki hogy másabb lenne kapcsolatunk gyerek utan jobban meghizna és ha most sem sportolt, gyerek mellett főleg nem fog.

Most ott tartunk hogy azt mondja hogy vagy elfogadom igy vagy nem... :/

(nem túlsulyrol beszélek amikor megismerkedtunk csak hat kicsit vastagabb comb, narancsbor...)

Én úgy érzem mindent megtettem a finom rávezetéstől az egyenes igazságig, de ő nem látja be csak azt fujja hogy vagy elfogadom igy vagy nem ... nem értem hogy miattam ás a kozos jovünkért miért nem tudja megtenni...

2016. szept. 1. 21:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is van narancsbőröm és volt olyan pasim aki azt mondta hogy lehetne kicsivel nagyobb seggem !Keress olyan csajt aki sokat sportol és mindíg fitt !
2016. szept. 1. 22:53
 12/35 anonim ***** válasza:
11%

#3 Szokjuk már meg hogy valaki nem "hízásra hajlamos" hanem "zabálásra hajlamos", illetve "kevés mozgásra hajlamos".

A múltkor is próbálta magyarázni egy csaj a kövérségének okait de majdnem megfulladt a nagy pajzsmirigyezés közben úgy tömte magába a nasit.

2016. szept. 1. 23:13
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Hát könnyű azt mondani, hogy keressen egy másikat aki fitt vagy szerencsésebb genetikával rendelkezik, csakhogy gondolom kötődik hozzá. Nem testekkel járunk, mert akkor jóval egyszerűbb lenne kiválasztani kinek mi tetszik, ennél jóval komplexebb egy ember sajátos vonásokkal egyediséggel, nagyon nehéz olyat találni aki külsőre és belsőre is bejön és még egy hullámhosszon vagyunk.
2016. szept. 1. 23:13
 14/35 anonim ***** válasza:
11%
Éheztesd.
2016. szept. 1. 23:35
 15/35 anonim ***** válasza:
83%
Ha sportolsz,azt mondom,jól van.De ha nem,nézz magadba.A másik,hogy ha nem szereted a duci nőket,ne áltasd,hanem szerezz egy olyan csajt,akinek túlműkszik az anyagcseréje és gond megoldva.Legalább őt se áltatnád és esélyt adnál arra,hogy összejöjjön valakivel,aki szereti és ne miatta fogyjon,hanem saját maga miatt.
2016. szept. 1. 23:37
 16/35 anonim ***** válasza:
67%
13-as:ha olyan rohadtul kötődne,nem tukmálna rá valamit,amit nem akar.Ha sportos csajt akar a kérdező,akkor szedjen fel egy olyat,ha tud.Ha meg nem és amgáért se tesz semmit,nyeljen.
2016. szept. 1. 23:41
 17/35 A kérdező kommentje:

Hat koszonom a valaszokat valoszinu szakitas lesz, igy o is ugy elheti az eletet ahogy szeretne es en is.

( hozza teszem hogy kozolte hogy ha majd szakitunk meglatom h kitt vesztettem el mert hogy mennyire fitness alkat lesz utana ...

Mondom szep, jo gyerekes vagy... )

2016. szept. 1. 23:52
 18/35 anonim ***** válasza:
36%
Tömjed kövéren, ne válogass!
2016. szept. 1. 23:54
 19/35 anonim ***** válasza:
75%
Elég gyerekes mentalitása van neki is,mit ne mondjak.Intelligens ember ezt megtartja magának.Viszont ha nem szereted a duci nőket,akkor sportolj és szedj össze egy sportos nőt.Megfelelő stílussal simán sikerülhet.Vagy ha nem válik be,szerezz be egy Barbie babát,amit úgy öltöztethetsz,ahogy akarsz és a haját is úgy hordja,ahogy akarod.
2016. szept. 1. 23:58
 20/35 anonim ***** válasza:
93%
Szóval összejöttél egy duci lánnyal, 2 évig raboltad az idejét, aztán kidobod, mert duci? :D Oké :D
2016. szept. 2. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!