Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez már beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már beteges dolog a párom részéről?

Figyelt kérdés

A kedves barátom ideje nagy részét az tölti ki, hogy a facebook-omat nézegeti.

Hány ismerősöm van, kik az új ismerőseim, hány férfi és hány nő van pontosan a listámon. Egyszerűen nem bírja felfogni, hogy nem ismerkedésre használom az oldalt, hanem a kapcsolattartásra. (De ezt normális embernek nem is kellene elmagyarázni szerintem, pláne nem egy több éves párkapcsolatban.) Pár napja kérte, hogy tegyem ki a "kapcsolatban" státuszt. Én megtettem, de ez sem nyugtatta meg, mivel nem látszik az idővonalamon. Egyszerűen nem értem, miért nem keres magának valami más elfoglaltságot, vagy nézegeti a saját ismerőseit az enyémek vizslatása helyett?!

Most erre mit lépjek???

2016. aug. 29. 13:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZOKAT!:)
2016. aug. 29. 18:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Kérdező meglépted a szakítást?

Az exem is hasonló volt, nem dolgozott, egész nap otthon... Kapcsolatunk végén derült ki hogy ő egyfolytában más csajokat csekkolt facebookon, és olyan csoportokban volt, ahol félmeztelen lányokról gyűjtöttek képeket. Arról nincs tudomásom, hogy megcsalt, csak hogy csorgatta a nyálát ilyen csajokra.

2016. szept. 2. 12:51
 23/23 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő:

Folyamatban van a szakítás, ha lehet így fogalmazni.

Most megígérte, hogy felhagy ezzel a viselkedéssel, szabadon csinálhatok, amit akarok. (Még jó.)

Nem tudom, higyjek-e neki, kétlem, hogy egyik napról a másikra ennyire megváltozna.

Amúgy nagyon durva, hogy időközben bejelölt egy csomó ismeretlen nőt, majd pár nap után törölte is őket. Szóval ki tudja, miket csinál, ha éppen nem az én facebookommal van elfoglalva. Mondjuk engem nem is érdekel.

2016. szept. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!