Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez már beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már beteges dolog a párom részéről?

Figyelt kérdés

A kedves barátom ideje nagy részét az tölti ki, hogy a facebook-omat nézegeti.

Hány ismerősöm van, kik az új ismerőseim, hány férfi és hány nő van pontosan a listámon. Egyszerűen nem bírja felfogni, hogy nem ismerkedésre használom az oldalt, hanem a kapcsolattartásra. (De ezt normális embernek nem is kellene elmagyarázni szerintem, pláne nem egy több éves párkapcsolatban.) Pár napja kérte, hogy tegyem ki a "kapcsolatban" státuszt. Én megtettem, de ez sem nyugtatta meg, mivel nem látszik az idővonalamon. Egyszerűen nem értem, miért nem keres magának valami más elfoglaltságot, vagy nézegeti a saját ismerőseit az enyémek vizslatása helyett?!

Most erre mit lépjek???

2016. aug. 29. 13:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg gáz ez az egész...

Captain Obvious:

Azért még hiszem, hogy vannak normális férfiak.:)

Akik adnak, megbíznak, hisznek, tisztelnek, támogatnak és nem rombolnak...

KÖSZI A VÁLASZOKAT.:)

2016. aug. 29. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az exem Ugyanezt csinálta...közben meg őt üldözték a nők.😃 Keress normálisabbat szerintem.
2016. aug. 29. 15:41
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát az durva lenne, hogy itt előadja nekem a szegény sajnálni való pasit, akinek a csúnya, gonosz nője arra meri használni a facebookot, amire való, közben meg ő flörtölget, ismerkedik stb.:))))))))))
2016. aug. 29. 15:45
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező - vannak bizony normális, korrekt férfiak, elég sokan :) Én csak arra akartam rávilágítani, hogy a kérdésben szereplő lány hasonló helyzetben volt és a lehető legbölcsebb döntést hozta, neked is ezt ajánlom. Magam is voltam anno ilyen helyzetben, sok-sok éve, nem is bánom azóta sem, hogy véget vetettem neki, a férjemnek eszébe se jutna ellenőrizgetni, féltékenykedni, bármit tiltani és korlátozni, betiltani, hogy férfi barátaim legyenek, stb stb.. Egészséges az önbizalma és tudja, hogy őt szeretem és maradéktalanul bízhat bennem és bízik is (ez persze fordítva is így van) - szerintem ennek kéne normálisnak lennie.

Ezek a féltékenségi jelenetek pedig idővel csak durvulnak, azzal kezdődik, hogy a facebookon/telefonban turkál, aztán a végére már a barátaiddal, családoddal nem tarthatod a kapcsolatot, utcára nem mehetsz, stb.

Szóval igen, vannak normális férfiak, de a te párod nem az. Ha nem változtat, én nem pazarolnám rá sokáig az időm a helyedben.

2016. aug. 29. 15:53
 15/23 Szergej55 ***** válasza:
Ott kell hagyni, mert egyet megígérek neked: megváltozni ez jó irányba nem fog. Az ellenkezőbe annál inkább.
2016. aug. 29. 16:44
 16/23 A kérdező kommentje:

Kedves Captain Obvious,

Nagyon jó olvasni, amiket írsz.

Azt érzem, hogy sok mindent láttál, és tapasztaltál már, emiatt pontosan tudod, hogy miről van szó, milyen probléma áll itt(is)a háttérben, mi lehet ennek a viselkedésnek a következménye stb.

Egy nőnél mindig eljön az a pillanat, amikor már biztosan tudja, hogy nincs visszaút, csak a megfelelő időzítésre vár. Inentől kezdve teljesen mindegy, hogy a pasi mit csinál, akár fejre is állhat, akkor sincs folytatás.

Szerintem nálam is eljött ez a pillanat, lassan már rá sem bírok nézni a savanyú képére.:)

2016. aug. 29. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:

akkor hagyd a fenébe. :)

a leírtak alapján nem kár érte. kínlódjon vele más.

és én rengeteg olyat láttam már,hogy az egyik fél őrülten féltékeny volt és gyanúsítgatta a párját(aki amúgy ártatlan volt).aztán kiderült,hogy pont a féltékeny fél csalta a másikat egy ideje.. nem tudom miért csinálják ezt az emberek,de tömegesen előfordul. gyanúsítgatod a másikat,ellenőrzöd,közben meg te vagy a csapodár,nem ő. érted.

én ott hagynám a fenébe.de ha mégis meg akarod menteni a kapcsolatot, akkor rejtsd el az ismerőseidet stb a facebookodról,csak te lásd. és beszélgess el a pároddal,hogy változtasson ezen,mert nem lesz jó vége.

2016. aug. 29. 17:10
 18/23 A kérdező kommentje:

Na, attól teljesen begőzölne, ha újra elrejteném, mivel már megtettem egyszer.:)

Az a baj, hogy nem foglalja le magát. Egész nap otthon van, ha nem dolgozik, és mindenféle hülyeségen agyal. Rossz nézni ilyenkor, mintha valami kettyós lenne üveges tekintetekkel.:(

2016. aug. 29. 17:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdés - tesz-e bármit, hogy ez változzon?

Keresi a munkát, keresi az elfoglaltságot, hajlandó megbeszélni a dolgot, látja, mennyire nem oké, amit csinál? Van benne bármiféle ambíció arra, hogy kilábaljon belőle? Hajlandó esetleg terápiára, bármire?

Hajlamos az ember tényleg mindent összekombinálni, ha nincs más, amivel lekösse magát, ez igaz, de az azért rohadtul nem fair, hogy téged büntet ezzel a féltékenykedéssel (miközben feltételezem nem adtál rá okot), csak, mert nincs jobb dolga és a béka segge alatt van az önbizalma. Nem fair, hogy a sikertelenségét rajtad veri le, bármilyen módon is teszi..

Ha még gőzerővel dolgozna magán, nem hagynám ott a bajban, de ha neki megfelel ez a vegetálás és az, hogy rajtad éli ki a frusztrációját, nem asszisztálnék hozzá. Nem éri meg éveket pazarolni illúziók ("majd változik") kergetésére, ehhez túl rövid az élet.

Szerintem te is tudod, hogy ennek már annyi, ha megerősítést kerestél, jó helyen jársz :)

2016. aug. 29. 17:33
 20/23 A kérdező kommentje:

Captain Obvious,

Jók a kérdések. Direkt nem privátban írtam Neked, hogy mások is láthassák, ha esetleg ide tévednek.

Nagyon jó lenne, ha találna valami állandó munkát, de nem töri magát. Próbálok segíteni neki, ahogy tudok, de még a CV-jét sem bírja frissíteni. Mikor megismertem, volt két normális munkahelye, jó, mondjuk az már túlzás volt... De még mindig jobb, mint ez a mostani lébecolás. Mondom neki, hogy menjen el egyet edzeni, vagy bármi, de nélkülem szerintem nincs kedve semmihez.

Sajnálom őt kicsit, de nem szeretem, ha ennyire szívják az energiámat.

2016. aug. 29. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!