Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző dolog a részéről azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző dolog a részéről azt kérni tőlem, hogy legyek vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki nagyon tetszik, (még nem vagyunk egy pár) mindenben olyan mint én, és ő is így látja a dolgot, egyet kivéve, mégpedig azt, hogy ő vegetáriánus. Azt mondta,hogy olyan nővel kezd komoly kapcsolatba, aki 100%-ban megfelel az elvárásainak. Ezt az egy dolgot kivéve az lennék. Eddig ettem húst, de nem halnék bele, ha többé nem ennék, viszont a közelebbi ismerőseim és családom szerint ez nagyon önző kérés tőle.

Viszont minden más tökéletes (gondolkodásmód, mentalitás, kommunikáció, közös hobby, stb.). Ennyit én is alkalmazkodhatok hozzá, nem?

2009. szept. 12. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Annyit ő is alkalmazkodhatna hozzád, hogy egyen húst. Nem?

Én nem tenném meg a helyedben. Ez túl nagy kérés. És legközelebb majd azt kéri, hogy ne találkozz a családoddal?

2009. szept. 12. 13:34
 2/9 anonim válasza:
89%
Szerintem,ha kellesz a srácnak,akkor úgy is elfogad,hogy te nem vagy vegetáriánus. Én nem lennék az csak azért,mert ő azt kéri tőlem. Ez tényleg önző dolog tőle... Ha minden más tökéletes,akkor ugysem lesz baj a kapcsolatotokkal.
2009. szept. 12. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg most mit fájna neki, hogy te eszel? Majd ha összeköltöztök neki csinálsz salátát, magadnak meg birka pörköltöt.
2009. szept. 12. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

önző és hülye kérés

amig rá nem erőlteted hogy azt egye amit te,addig őse akarja...

nekem van vega barátnőm,a pasijának simán csinál pörköltöt...

ha most ebben engedsz (amugysem egészséges sztem hust nem enni),akkor egyre követelődzőbb lesz

2009. szept. 12. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így nagyon önző. Már eleve az, hogy mindenben neked kell alakulnod, neki meg semmit.

Azon kívül (ha nem csinálod NAGYON gondosan) - akkor ez egészségtelen.

2009. szept. 12. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Melyik a kakukktojás?

a)James Bond

b)aki 100%-ban megfelel az elvárásainak

c)Arnold Schwarzenegger

d)A húsvéti nyuszi

A 'c' létező személy. Én a seggem a földhöz verném ha találnék valakit aki 99%-ban megfelel az elvárásaimnak. Ezt idézheted is.

"Ennyit én is alkalmazkodhatok hozzá, nem?" - Na várjunk csak, ő mennyit alkalmazkodott hogy minden más tökéletes legyen? (gondolkodásmód? mentalitás? kommunikáció? közös? hobby? stb?) Ha a kedvedért lett ilyen tökéletes, akkor igazán te is azzá válhatnál neki. Egyéb esetben a válaszom első fele érvényes, te se kérd hogy egyen húst, ő se kérje hogy te ne egyél, minden más tökéletes. (vagy vallási/erkölcsi okból vega?)

27/F/húsevő

2009. szept. 12. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Tudod mi az önző dolog? hogy 100%ig meg kell felelni az elvárásainak. Ez elég hímsoviniszta duma...a párkapcsolat pont arról szól, hogy két ember szereti egymást, nem az elvárásokról...jézus...sürgősen menekülj a pasi közeléből.

Én egyébként nagyon ritkán eszem húst, és a párom nem várja el, hogy degeszre zabáljam magam mondjuk pörkölttel. Az, hogy ki mit eszik, nem elvárás, hanem az egyéni biológiai szükséglet. És ha ne adj isten megkívánsz egy pulykamellfilés salátát, stikában kell megenned, nehogy a szuperpasid megtudja? ez annyira abszurd...

2009. szept. 12. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Undorító dolog azt várni, hogy valaki 100%-ig megfeleljen az elvárásainak. Az ilyenek lesznek azok, akik majd 5 év házasság után fűvel-fával megcsalnak, rosszabb esetben meg is vernek, ha nem ízlik neki az aznapi ebéd...
2009. szept. 12. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Azonnal hagyd ott. Ez a pasi uralkodni fog rajtad életed végéig. Most ez kell neki, holnap meg már mégtöbb.
2009. szept. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!