Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez már beteges dolog a párom részéről?
A kedves barátom ideje nagy részét az tölti ki, hogy a facebook-omat nézegeti.
Hány ismerősöm van, kik az új ismerőseim, hány férfi és hány nő van pontosan a listámon. Egyszerűen nem bírja felfogni, hogy nem ismerkedésre használom az oldalt, hanem a kapcsolattartásra. (De ezt normális embernek nem is kellene elmagyarázni szerintem, pláne nem egy több éves párkapcsolatban.) Pár napja kérte, hogy tegyem ki a "kapcsolatban" státuszt. Én megtettem, de ez sem nyugtatta meg, mivel nem látszik az idővonalamon. Egyszerűen nem értem, miért nem keres magának valami más elfoglaltságot, vagy nézegeti a saját ismerőseit az enyémek vizslatása helyett?!
Most erre mit lépjek???
Hány éves a kedves barátod? Mert konkrétan úgy viselkedik, mint egy hisztis pitsa.
Szard le a hisztijét, majd abbahagyja vagy megunja!
29 évesen csinálja ezt.
Normális???
És még nekem legyen rossz érzésem, aha.
Az élet nagy rejtélyei:
1. Hogy lehet egy ilyen faszinak barátnője?
2. Hogy a fenébe tudnak a nők ilyen szarul választani?
"Szerintetek ez már beteges dolog a párom részéről?"
Igen, beteges.
"Most erre mit lépjek???"
Menekülj!
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Kövesd a fenti sorstársad példáját és szabadulj meg ettől az elmebajos pasitól minél hamarabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!