Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem válságban a kapcsolatunk, mit kellene tennem? Már a babát tervezzük.
Olyan jó, hogy ugyanazt mondjuk, csak nem értitek, biztos akkor rosszul fogalmazok.
De köszönöm a válaszaitok, egyet is értek, és a nagyrésze ugy is van ahogy mondjátok. csak sokszor nem értem ezt az oldalt, hogy ha elkezdünk beszélgetni valamiről, miert kell rögtön igy leoltani valakit. Amikor ugyan az a véleményünk.
konkrétan leirtam h ultimátumot adtam neki, csak nem értem a kijelentését és hogy mennyire szánalmas hogy választ sem kapok, csak szivecskét egy 40 éves férfitől....
Köszi a hozzászólásaitokat.
Kedves kérdező én is egy vagyok az előző válaszolókbol,és ahogy elnéztem itt senkise oltogatni akar és senki sem volt ellened, hanem mindenki elmondta az értelmes álláspántját az igazságról. De a válasz hozzászólásaidból nagyon úgy tűnik téged nem zavar annyira ez a helyzet és ha valakinek nem lehet az igazságra felnyitni a szemét és a segítséget támadásnak veszi azzal nem lehet mit kezdeni.
Nem is értem innentől mi a kérdésed vagy mire szerettél volna olyan választ amit nem kaptál meg tőlünk?
Hogy én ezt eltűrném? Válaszom abszolút nem! Nem tinik vagytok már hanem felnőtt emberek és te se 20 éves vagy már, hogy egy nős férfira várakozz akinek esze ágába nincsen elválni mert bizony 3 év már szépen lecsengett így. Ha nem akar elválni annak oka van és ezen elkellene gondolkozni és nem szivecskéket smilekkal foglalkozni. Én bizony rávernék az asztalra.
"És pont az az ellentmondás, hogy nem értem mire kell várni, illetve minek kell történnie hogy "eljöjjön az idő".
Neki mi a válasza arra a kérdésre, hogy mire is kell még várni ahhoz, hogy elérkezettnek érezze az időt a váláshoz?
Az hogy visszahúzódó még nem mentség a sunyisagra és arra hogy kibujjon a válása alól.
Az hogy nem jött el a válás ideje, NEM KONKRÉT VÁLASZ eés tiszteletlen veled szemben mert nem figyelmen kívűl haggya a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!